Повезане вести

Мађар под лупом јавности: Именовао зета за министра, док се његова сестра повлачи са места судије

Мађар под лупом јавности: Именовао зета за министра, док се његова сестра повлачи са места судије

Мондо пре 1 дан
Петер Мађар бранио је своју одлуку да именује свог зета Мартона Мелетеи-Барну за министра правде, рекавши да је стручна компетентност адвоката "несумњива". Мађар је признао да му је одлука, с обзиром на то да је будући министар… »
Петер Мађар бранио одлуку да стави зета за министра! Онда је рекао да је Фидес "уништио владавину права"

Петер Мађар бранио одлуку да стави зета за министра! Онда је рекао да је Фидес "уништио владавину права"

Курир пре 1 дан
Будући мађарски премијер Петер Мађар јуче је бранио своју одлуку да за министра правосуђа именује зета Мартона Мелетеи-Барну, истичући како је професионална компетенција тог адвоката "неупитна". Мађар је признао да је та одлука… »
Контроверзна одлука Петера Мађара: Именовао свог зета за министра правде у новој влади, пљуште оптужбе за непотизам

Контроверзна одлука Петера Мађара: Именовао свог зета за министра правде у новој влади, пљуште оптужбе за непотизам

Нова пре 1 дан
Формирање нове владе у Мађарској, на челу са лидером Тиса партије Петером Мађаром, изазива бурне реакције јавности – пре свега због одлуке да за министра правде именује свог зета, адвоката Мартона Мелетеија-Барна. Мађар је у… »
Петер Мађар о именовању зета за министра правде: Тражио сам неког за историјски задатак

Петер Мађар о именовању зета за министра правде: Тражио сам неког за историјски задатак

Правда пре 2 дана
Лидер странке Тиса Петер Мађар изјавио је данас да разуме забринутост јавности због именовања свог зета за министра правде у будућој влади. Поручио је да ће у новој влади бити уведена строга правила која ће важити за све чланове… »
Сестра морала да се повуче са функције да му спере љагу: Мађар оправдао постављање зета за министра, па грађанима рекао да…

Сестра морала да се повуче са функције да му спере љагу: Мађар оправдао постављање зета за министра, па грађанима рекао да…

Вечерње новости пре 2 дана
НОВОИЗАБРАНИ мађарски премијер Петер Мађар бранио је у петак своју одлуку да изабере свог зета за министра правде, називајући адвокатову професионалну компетентност „несумњивом“. фото: Даниел Алфолди/ЗУМА Пресс Вире /… »

Спутник пре 2 дана
Лидер странке Тиса Петер Мађар изјавио је данас да разуме забринутост јавности због именовања свог зета за министра правде у будуц́ој влади. Поручио је да ц́е у новој влади бити уведена строга правила која ц́е важити за све… »

Вести дана »