Povezane vesti
"Mrtav je za mene": Pevačica nakon 13 godina braka saznala da je muž varao, ostavila karijeru zbog njega
Mondo pre 20 dana
Pevačica Jelena Vučković je otvorila dušu i bez ikakve zadrške govorila o svom razvodu, teškim odlukama i emocijama koje su je oblikovale. Krah braka je usledio nakon 13 godina kada je saznala da je muž vara. Jelena Vučković se dotakla brojnih privatnih… »
"Mrtav je za mene" Jelena Vučković progovorila o mužu sa kojim se razvela zbog prevare
Kurir pre 20 dana
Jelena Vučković razvela se od supruga Aleksandra, koji ju je godinama varao, a sada je ponovo progovorila o ovoj temi. Ćerka Goce Božinovske je istakla da joj je odluka o razvodu bila najbolja nakon 13 godina braka. - Najhrabrija odluka mi je razvod… »
"Najhrabrija odluka je razvod" Jelena Vučković nakon 13 godina braka saznala da je muž vara: "Tri godine je živeo uporedo sa…
Blic pre 20 dana
Naglasila je da ne može da prašta izdaju i nepravdu, i da brzo zaboravlja one koji je ne poštuju. Otkrila je da je zbog bivšeg muža zapostavila posao i život, ali nije uspela da sačuva brak. Pevačica Jelena Vučković je otvorila dušu i bez ikakve zadrške… »
Godinama ju je varao, a sada je progovorila o razvodu: Jelena Vučković poručila: "Bivši je mrtav za mene"
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Jelena Vučković razvela se od supruga Aleksandra, koji ju je godinama varao, a sada je ponovo progovorila o ovoj temi. Ćerka Goce Božinovske je istakla da joj je odluka o razvodu bila najbolja nakon 13 godina braka. - Najhrabrija odluka mi je… »
Vesti dana »
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelna poskupljenja! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 40 povezanih
Otkriven razlog eksplozije u fabrici MOL: "Eksplodirao kompresor tokom pokretanja postrojenja"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana
"Život posle tebe biće težak i bolan": Oglasila se supruga Aleksanda Nešovića nakon pronalaska tela
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Nestabilno vreme uz pljuskove i grmljavinu, od nedelje više sunca i toplije
iKragujevac pre 2 satajoš 37 povezanih