Povezane vesti

Evo zašto je Jago napustio Crvenu zvezdu i izabrao novi klub: Brazilac potpuno iskren!

Evo zašto je Jago napustio Crvenu zvezdu i izabrao novi klub: Brazilac potpuno iskren!

Hot sport pre 24 dana
Potpuno iskren! Jago dos Santos je tek što je napustio Crvenu zvezdu imao da kaže mnogo toga o odlasku iz crveno-belih. Sada se ipak Brazilac premijerno oglasio o tome zašto je Virtus destinacija koju je izabrao: „Došao sam ovde jer imam dobre prijatelje… »
Jago otkrio zašto je izabrao Virtus: Zbog toga sam ovde…

Jago otkrio zašto je izabrao Virtus: Zbog toga sam ovde…

Sport klub pre 24 dana
Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde zadovoljan je u Bolonji. Privukao ga je projekat Virtusa, koji mu je ponudio priliku za novi početak. Brazilac je okončao period u crveno-belom dresu koji je trajao gotovo tri godine, i ubrzo pronašao novi angažman… »
Bivši plejmejker zvezde otvorio dušu! Jago otkrio razlog prelaska u Virtus!

Bivši plejmejker zvezde otvorio dušu! Jago otkrio razlog prelaska u Virtus!

Kurir pre 25 dana
Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde, Brazilac Jago Dos Santos, otkrio je razloge prelaska u Virtus. Izuzetno turbulentnu sezonu imao je Jago. Zvezda mu je prošlog leta saopštila da ne računa više na njega, a onda je odlučila da ga vrati u tim. U finišu… »
Rešio sve da kaže: Bivši igrač Zvezde progovorio o prelasku među crno-bele!

Rešio sve da kaže: Bivši igrač Zvezde progovorio o prelasku među crno-bele!

Večernje novosti pre 25 dana
Napustio ekipu usred sezone. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Sezonu za zaborav imao je brazilski reprezentativac Jago dos Santos. Sada već bivši igrač Crvene zvezde tokom prethodnog leta saznao je da na Malom Kalemegdanu nije više u planovima stručnog… »

Vesti dana »