Povezane vesti

"Na momente je bio agresivan" Maja Odžaklijevska o odgajanju unuka sa autizmom, nije joj bilo lako, sada je smešten u dom…

"Na momente je bio agresivan" Maja Odžaklijevska o odgajanju unuka sa autizmom, nije joj bilo lako, sada je smešten u dom…

Blic pre 26 dana
Porodica se ujedinila u podršci Luki, shvatajući da su njegove reakcije i napadi deo njegovog stanja. Maja je prva primetila da je njen unuk drugačiji i ističe važnost prihvatanja njegovog stanja bez borbe protiv njega. Pevačica Maja Odžaklijevska… »
"Bio je mnogo agresivan" Maja Odžaklijevska otvorila dušu o napadima svog unuka: Vikala sam mu "Volim te, nemoj više..." Bolna…

"Bio je mnogo agresivan" Maja Odžaklijevska otvorila dušu o napadima svog unuka: Vikala sam mu "Volim te, nemoj više..." Bolna…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Maja Odžaklijevska više puta je javno govorila o svom unuku Luki, kom je i te kako posvećena budući da Luka živi sa autizmom. Ovako je Maja izgledala ranije: Majin unuk sada boravi u domu gde dobija adekvatnu negu, a pevačica ga redovno… »
"Agresija, napadi, grlila sam ga i govorila nemoj više": Bolna ispovest Odžaklijevske o unuku, smestili ga u dom

"Agresija, napadi, grlila sam ga i govorila nemoj više": Bolna ispovest Odžaklijevske o unuku, smestili ga u dom

Mondo pre 26 dana
Pevačica Maja Odžaklijevska u više navrata govorila je u javnosti o svom unuku Luki, kome se potpuno posvetila, a koji živi sa autizmom. On se sada nalazi u domu gde dobija adekvatnu negu, pevačica ga redovno posećuje, ali ističe da život sa njim nije… »
Maja Odžaklijevska o unuku sa autizmom: "Bio je agresivan - nigde nije postojao okidač njegovog napada"

Maja Odžaklijevska o unuku sa autizmom: "Bio je agresivan - nigde nije postojao okidač njegovog napada"

Telegraf pre 26 dana
Maja Odžaklijevska divna je baka koja se svojevremeno zbog unuka sa autizmom preselila na selo, kako bi on imao svoj mir. Požrtvovana pevačica nekoliko puta je govorila o Luki za kojeg je jako vezana, a iako je on danas u domu i ima 17 godina, i dalje se… »

Vesti dana »