Повезане вести
"Ратко Младић имао симптоме можданог удара": Син Дарко Младић: „Пребацили су га у болницу, јавиће ми даље“
Телеграф пре 2 дана
Ратко Младић је примљен у болницу у Хагу, а има симптоме можданог удара. Све се ово десило данас, 2. маја, потврдио је за АТВ његов син Дарко Младић. - Чуо сам се са њим пре два и по сата, а малопре су ми јавили из Хага да су… »
Ратко Младић поново хоспитализован
РТС пре 1 дан
"Имао је симптоме можданог удара, чекам нове информације", рекао је за РТРС његов син Дарко Младић. Ратко Младић, хашки осуђеник и генерал Војске Републике Српске током рата у БиХ (1992 - 1995), поново је пребачен у болницу… »
Ратко Младић имао још један мождани удар: Огласио се његов син са најновијим информацијама
Мондо пре 1 дан
Генерал Војске Републике Српске Ратко Младић поново је имао мождани удар данас, 2. маја, потврдио је за АТВ његов син Дарко. "Чуо сам се са њим пре два и по сата, малопре су ми јавили из Хага да су га поново пребацили у… »
Генерал Младиц́ поново хоспитализован
Спутник пре 1 дан
Генерал Војске Републике Српске Ратко Младиц́ поново је пребачен у болницу, потврдио је за РТРС његов син Дарко Младиц́. "Имао је симптоме можданог удара, чекам нове информације", рекао је Дарко Младиц́. Генерал Ратко Младиц́… »
Генерал Ратко Младић поново хоспитализован, имао мождани удар
Б92 пре 1 дан
Генерал Војске Републике Српске Ратко Младић поново је пребачен у болницу, изјавио је данас његов син Дарко Младић. "Имао је симптоме можданог удара, чекам нове информације", рекао је Дарко Младић за РТРС. Генерал Ратко Младић… »
Вести дана »
Сећање на жртве злочина у Дубони и Малом Орашју – три године од масовног убиства
РТС пре 1 минутјош 57 повезаних
Цене нафте пале због најаве САД да ће извући бродове из Ормуског мореуза
Политика пре 31 минутајош 30 повезаних
Потрес у Ватерполо савезу Србије: Изненадна оставка селектора
BBC News пре 46 минутајош 35 повезаних
Мацут: Циљ Србије је да до 2030. године скоро половина енергије потиче из обновљивих извора
Инсајдер пре 1 сатјош 21 повезана
Какво ће време бити за Ђурђевдан? РХМЗ се огласио новом прогнозом, ево када се очекује преокрет
Мондо пре 1 сатјош 24 повезане