Povezane vesti

"Ratko Mladić imao simptome moždanog udara": Sin Darko Mladić: „Prebacili su ga u bolnicu, javiće mi dalje“

"Ratko Mladić imao simptome moždanog udara": Sin Darko Mladić: „Prebacili su ga u bolnicu, javiće mi dalje“

Telegraf pre 24 dana
Ratko Mladić je primljen u bolnicu u Hagu, a ima simptome moždanog udara. Sve se ovo desilo danas, 2. maјa, potvrdio јe za ATV njegov sin Darko Mladić. - Čuo sam se sa njim pre dva i po sata, a malopre su mi јavili iz Haga da su ga ponovo prebacili u… »
Ratko Mladić ponovo hospitalizovan

Ratko Mladić ponovo hospitalizovan

RTS pre 24 dana
"Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je za RTRS njegov sin Darko Mladić. Ratko Mladić, haški osuđenik i general Vojske Republike Srpske tokom rata u BiH (1992 - 1995), ponovo je prebačen u bolnicu, potvrdio je za RTRS njegov… »
Ratko Mladić imao još jedan moždani udar: Oglasio se njegov sin sa najnovijim informacijama

Ratko Mladić imao još jedan moždani udar: Oglasio se njegov sin sa najnovijim informacijama

Mondo pre 24 dana
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je imao moždani udar danas, 2. maja, potvrdio je za ATV njegov sin Darko. "Čuo sam se sa njim pre dva i po sata, malopre su mi javili iz Haga da su ga ponovo prebacili u bolnicu. Izgleda da je ponovo… »
General Mladić ponovo hospitalizovan

General Mladić ponovo hospitalizovan

Sputnik pre 24 dana
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je prebačen u bolnicu, potvrdio je za RTRS njegov sin Darko Mladić. "Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je Darko Mladić. General Ratko Mladić imao je 10. aprila moždani… »
General Ratko Mladić ponovo hospitalizovan, imao moždani udar

General Ratko Mladić ponovo hospitalizovan, imao moždani udar

B92 pre 24 dana
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je prebačen u bolnicu, izjavio je danas njegov sin Darko Mladić. "Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je Darko Mladić za RTRS. General Ratko Mladić imao je 10. aprila moždani… »

Vesti dana »