Povezane vesti
"Ratko Mladić imao simptome moždanog udara": Sin Darko Mladić: „Prebacili su ga u bolnicu, javiće mi dalje“
Telegraf 02.05.2026
Ratko Mladić je primljen u bolnicu u Hagu, a ima simptome moždanog udara. Sve se ovo desilo danas, 2. maјa, potvrdio јe za ATV njegov sin Darko Mladić. - Čuo sam se sa njim pre dva i po sata, a malopre su mi јavili iz Haga da su ga ponovo prebacili u… »
Ratko Mladić ponovo hospitalizovan
RTS 02.05.2026
"Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je za RTRS njegov sin Darko Mladić. Ratko Mladić, haški osuđenik i general Vojske Republike Srpske tokom rata u BiH (1992 - 1995), ponovo je prebačen u bolnicu, potvrdio je za RTRS njegov… »
Ratko Mladić imao još jedan moždani udar: Oglasio se njegov sin sa najnovijim informacijama
Mondo 02.05.2026
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je imao moždani udar danas, 2. maja, potvrdio je za ATV njegov sin Darko. "Čuo sam se sa njim pre dva i po sata, malopre su mi javili iz Haga da su ga ponovo prebacili u bolnicu. Izgleda da je ponovo… »
General Mladić ponovo hospitalizovan
Sputnik 02.05.2026
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je prebačen u bolnicu, potvrdio je za RTRS njegov sin Darko Mladić. "Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je Darko Mladić. General Ratko Mladić imao je 10. aprila moždani… »
General Ratko Mladić ponovo hospitalizovan, imao moždani udar
B92 02.05.2026
General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ponovo je prebačen u bolnicu, izjavio je danas njegov sin Darko Mladić. "Imao je simptome moždanog udara, čekam nove informacije", rekao je Darko Mladić za RTRS. General Ratko Mladić imao je 10. aprila moždani… »
Vesti dana »
Zadaci 18 i 19 namučili osmake širom Srbije: Malim maturantima matematika bila lakša od srpskog jezika
Mondo pre 12 minutajoš 39 povezanih
Sporazum SAD i Irana obećava kraj rata, ali ove stvari i dalje ostaju nejasne
Telegraf pre 12 minutajoš 42 povezane
Sutra sednica Skupštine, na dnevnom redu i izmene „Mrdićevih zakona“
Savremena politika pre 47 minutajoš 17 povezanih
Arakči otkrio: Evo kad počinje nova runda pregovora sa SAD
Večernje novosti pre 3 satajoš 21 povezana