Povezane vesti
Pronađen nestali Oskar ruskog režisera: Avio-kompanija se izvinila putniku
Newsmax Balkans pre 22 dana
Oskar koji je nestao nakon što je njegov dobitnik Pavel Talankin bio primoran da zlatnu statuetu preda na čekiranje na njujorškom aerodromu, konačno je pronađen. Pavel Talankin je rekao da je nagradu Američke akademije imao u ručnom prtljagu za let ka… »
Gde mi je Oskar? Neobične priče o izgubljenim statuama
BBC News pre 22 dana
Evo još nekoliko priča o zagubljenim Oskarima. Od krađa i ucena, do neslanih šala, čuvena statua Oskar ima dugu i neobičnu istoriju gubljenja. Anđelina Džoli, Džared Leto, Met Dejmon i Džef Bridžis su priznali da su povremeno gubili trag Oskarima koje su… »
Radio 021 pre 22 dana
Evo još nekoliko priča o zagubljenim Oskarima. AFP via Getty Images Od krađa i ucena, do neslanih šala, čuvena statua Oskar ima dugu i neobičnu istoriju gubljenja. Anđelina Džoli, Džared Leto, Met Dejmon i Džef Bridžis su priznali da su povremeno gubili… »
Danas pre 22 dana
Od krađa i ucena, do neslanih šala, čuvena statua Oskar ima dugu i neobičnu istoriju gubljenja. Anđelina Džoli, Džared Leto, Met Dejmon i Džef Bridžis su priznali da su povremeno gubili trag Oskarima koje su osvojili. Pavel Talankin, autor filma… »
Južne vesti pre 22 dana
AFP via Getty Images Od krađa i ucena, do neslanih šala, čuvena statua Oskar ima dugu i neobičnu istoriju gubljenja. Anđelina Džoli, Džared Leto, Met Dejmon i Džef Bridžis su priznali da su povremeno gubili trag Oskarima koje su osvojili. Pavel Talankin… »
NIN pre 22 dana
Od krađa i ucena, do neslanih šala, čuvena statua Oskar ima dugu i neobičnu istoriju gubljenja. Anđelina Džoli, Džared Leto, Met Dejmon i Džef Bridžis su priznali da su povremeno gubili trag Oskarima koje su osvojili. Pavel Talankin, autor filma… »
Lufthanza pronašla izgubljenu statuu Oskara ruskog reditelja
Euronews pre 23 dana
Statua Oskara koju je ruski reditelj Pavel Talankin, zajedno sa Dejvidom Borenštajnom, osvojio kao priznanje za najbolji dokumentarni film "Mr Nobody Against Putin", a koja je privremeno nestala tokom avionskog leta iz Njujorka za Frankfurt, pronađena je… »
Drama oko statue Oskara nije završena: Dug put do vlasnika
B92 pre 23 dana
Statua Oskara koju je ruski reditelj Pavel Talankin, a koja je privremeno nestala tokom avionskog leta iz Njujorka za Frankfurt, pronađena je i biće vraćena vlasniku, potvrdila je nemačka avio-kompanija Lufthanza. Ruski reditelj Pavel Talankin, zajedno… »
Pronađena statua Oskara koju je na letu iz Njujorka za Frankfurt izgubio ruski reditelj
NIN pre 23 dana
Statua Oskara koju je ruski reditelj Pavel Talankin, zajedno sa Dejvidom Borenštajnom, osvojio kao priznanje za najbolji dokumentarni film "Mr Nobody Against Putin", a koja je nestala tokom avionskog leta iz Njujorka za Frankfurt, pronađena je i biće… »
Lufthanza pronašla izgubljenu statuu Oskara ruskog reditelja
Telegraf pre 23 dana
Statua Oskara koju je ruski reditelj Pavel Talankin, zajedno sa Dejvidom Borenštajnom, osvojio kao priznanje za najbolji dokumentarni film "Mr Nobody Against Putin", a koja je privremeno nestala tokom avionskog leta iz Njujorka za Frankfurt, pronađena je… »
Ruskom autoru izgubili Oskara za film koji večeras možete pogledati na N1
N1 Info pre 23 dana
Oskar kojeg je ruski autor Pavel Talankin ove godine osvojio za film „Gospodin Niko protiv Putina“ u kategoriji najboljeg dokumentarca, bio je izgubljen na njujorškom aerodromu nakon što mu nisu dozvolili da pozlaćenu statuetu unese u avion. Iz kompanije… »
Vesti dana »
Autobus GSP-a učestvovao u lančanom sudaru u Novom Sadu, povređeno pet osoba
Radio 021 pre 21 minutajoš 117 povezanih
Si odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva - najvišim odlikovanjem Kine za strance
N1 Info pre 46 minutajoš 21 povezana
Prosečna zarada u Srbiji u martu bila 121.650, medijalna 92.753 dinara
Forbes pre 36 minutajoš 22 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 21 minutajoš 9 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 27 povezanih