Повезане вести

Пронађен нестали Оскар руског режисера: Авио-компанија се извинила путнику

Пронађен нестали Оскар руског режисера: Авио-компанија се извинила путнику

Невсмакс Балканс пре 1 дан
Оскар који је нестао након што је његов добитник Павел Таланкин био приморан да златну статуету преда на чекирање на њујоршком аеродрому, коначно је пронађен. Павел Таланкин је рекао да је награду Америчке академије имао у… »
Где ми је Оскар? Необичне приче о изгубљеним статуама

BBC News пре 1 дан
Ево још неколико прича о загубљеним Оскарима. Од крађа и уцена, до несланих шала, чувена статуа Оскар има дугу и необичну историју губљења. Анђелина Џоли, Џаред Лето, Мет Дејмон и Џеф Бриџис су признали да су повремено… »

Радио 021 пре 1 дан
Ево још неколико прича о загубљеним Оскарима. АФП виа Гетти Имагес Од крађа и уцена, до несланих шала, чувена статуа Оскар има дугу и необичну историју губљења. Анђелина Џоли, Џаред Лето, Мет Дејмон и Џеф Бриџис су… »

Данас пре 1 дан
Од крађа и уцена, до несланих шала, чувена статуа Оскар има дугу и необичну историју губљења. Анђелина Џоли, Џаред Лето, Мет Дејмон и Џеф Бриџис су признали да су повремено губили траг Оскарима које су освојили. Павел… »

Јужне вести пре 1 дан
АФП виа Гетти Имагес Од крађа и уцена, до несланих шала, чувена статуа Оскар има дугу и необичну историју губљења. Анђелина Џоли, Џаред Лето, Мет Дејмон и Џеф Бриџис су признали да су повремено губили траг Оскарима које су… »

НИН пре 1 дан
Од крађа и уцена, до несланих шала, чувена статуа Оскар има дугу и необичну историју губљења. Анђелина Џоли, Џаред Лето, Мет Дејмон и Џеф Бриџис су признали да су повремено губили траг Оскарима које су освојили. Павел… »
Луфтханза пронашла изгубљену статуу Оскара руског редитеља

Еуроневс пре 1 дан
Статуа Оскара коју је руски редитељ Павел Таланкин, заједно са Дејвидом Боренштајном, освојио као признање за најбољи документарни филм "Мр Нободи Агаинст Путин", а која је привремено нестала током авионског лета из Њујорка… »
Драма око статуе Оскара није завршена: Дуг пут до власника

Драма око статуе Оскара није завршена: Дуг пут до власника

Б92 пре 1 дан
Статуа Оскара коју је руски редитељ Павел Таланкин, а која је привремено нестала током авионског лета из Њујорка за Франкфурт, пронађена је и биће враћена власнику, потврдила је немачка авио-компанија Луфтханза. Руски редитељ… »
Пронађена статуа Оскара коју је на лету из Њујорка за Франкфурт изгубио руски редитељ

Пронађена статуа Оскара коју је на лету из Њујорка за Франкфурт изгубио руски редитељ

НИН пре 1 дан
Статуа Оскара коју је руски редитељ Павел Таланкин, заједно са Дејвидом Боренштајном, освојио као признање за најбољи документарни филм "Мр Нободи Агаинст Путин", а која је нестала током авионског лета из Њујорка за… »

Телеграф пре 1 дан
Статуа Оскара коју је руски редитељ Павел Таланкин, заједно са Дејвидом Боренштајном, освојио као признање за најбољи документарни филм "Мр Нободи Агаинст Путин", а која је привремено нестала током авионског лета из Њујорка… »
Руском аутору изгубили Оскара за филм који вечерас можете погледати на Н1

Руском аутору изгубили Оскара за филм који вечерас можете погледати на Н1

Н1 Инфо пре 1 дан
Оскар којег је руски аутор Павел Таланкин ове године освојио за филм „Господин Нико против Путина“ у категорији најбољег документарца, био је изгубљен на њујоршком аеродрому након што му нису дозволили да позлаћену статуету… »

Вести дана »