Povezane vesti

Zvezda domaćin u Futogu: Crveno-beli u revanšu polufinala plej-ofa Superlige Srbije dočekuju Radnički

Zvezda domaćin u Futogu: Crveno-beli u revanšu polufinala plej-ofa Superlige Srbije dočekuju Radnički

Večernje novosti pre 27 dana
U NEDELjU ćemo najverovatnije saznati finaliste Superlige za vaterpoliste. Crvena zvezda opet je domaćin u Futogu, gde će ugostiti velikog favorita Radnički. Klaudia Radecka/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Kragujevčani su u prvom meču… »
Novi Beograd u revanšu polufinala plej-ofa Superlige dočekuje Šabac. Gladović: "Ulog je plasman u finale i zato sam siguran da…

Novi Beograd u revanšu polufinala plej-ofa Superlige dočekuje Šabac. Gladović: "Ulog je plasman u finale i zato sam siguran da…

Dnevnik pre 27 dana
Vaterpolista Novog Beograda Luka Gladović rekao je pred revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije da je ulog plasman u finale i da je siguran da će svi u ekipi dati sve od sebe. Vaterpolisti Novog Beograda u nedelju od 19 časova i 45 minuta na… »
Gladović: Ulog je plasman u finale i zato sam siguran da ćemo svi dati sve od sebe

Gladović: Ulog je plasman u finale i zato sam siguran da ćemo svi dati sve od sebe

RTS pre 27 dana
Vaterpolista Novog Beograda Luka Gladović rekao je pred revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije da je ulog plasman u finale i da je siguran da će svi u ekipi dati sve od sebe. Vaterpolisti Novog Beograda u nedelju od 19 časova i 45 minuta na… »
"Motiv je veliki, želimo u finale"

"Motiv je veliki, želimo u finale"

B92 pre 27 dana
Vaterpolisti Novog Beograda u nedelju od 19 časova i 45 minuta na bazenu SC "11. april" dočekuju Šabac u revanš meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Novobeograđani su u prvoj utakmici slavili rezultatom 13:9 i tako poveli sa 1:0 u seriji koja se… »

Vesti dana »