Povezane vesti

Ben: "Znam koliko su navijači Zvezde i Olimpijakosa povezani"

Ben: "Znam koliko su navijači Zvezde i Olimpijakosa povezani"

B92 pre 18 sati
Fudbaler Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos pozvao je "Delije" da u što većem broju dodju na meč protiv Novog Pazara 9. maja. Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 9. maja od 18 časova dočekati ekipu Novog Pazara u meču… »
Karte za Čukarički - Zvezda i na Marakani, evo po kojoj ceni možete gledati meč na Banovom brdu

Karte za Čukarički - Zvezda i na Marakani, evo po kojoj ceni možete gledati meč na Banovom brdu

Telegraf pre 18 sati
Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa mečevima u Superligi Srbije, a u okviru 34. kola očekuje ih gostovanje Čukaričkom u ponedeljak od 19 časova. Crveno-beli u ovaj duel ulaze sa dodatnim samopouzdanjem, nakon plasmana u finale Kupa Srbije, pa će… »
Crvena zvezda se oglasila povodm 40 godina bratstva: Ovi odnosi su više od sporta!

Crvena zvezda se oglasila povodm 40 godina bratstva: Ovi odnosi su više od sporta!

Hot sport pre 22 sata
Zvezda i Olimpijakos slave 40 godina bratstva na dve adrese! Povodom obeležavanja 40 godina bratstva Crvene zvezde i Olimpijakosa, navijači dva kluba pripremaju zajedničke proslave koje će biti održane u Srbiji i Grčkoj. Iz Crvene zvezde je saopšteno da… »
"Vreme je da se slavi"

"Vreme je da se slavi"

B92 pre 22 sata
Fudbaler Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos, rekao je da odlično zna da su dva bratska kluba i njihovi navijači povezani. Ben, koji trenutno nastupa za Zemun, pozvao je "delije" da u što većem broju dođu na meč protiv… »
Ben: Znam koliko su Zvezda i Olimpijakos povezani

Ben: Znam koliko su Zvezda i Olimpijakos povezani

Sport klub pre 24 sata
Fudbaler Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos, rekao je da odlično zna da su dva bratska kluba i njihovi navijači povezani i pozvao "delije" da u što većem broju dođu na meč protiv Novog Pazara 9. maja. Fudbaleri Crvene… »
Legenda Zvezde imala posebnu poruku za navijače pred meč sa Pazarom

Legenda Zvezde imala posebnu poruku za navijače pred meč sa Pazarom

Nova pre 23 sata
Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se u subotu, 9. maja u 18 časova, sa ekipom Novog Pazara u okviru 35. kola Superlige Srbije. Ovaj susret biće posvećen obeležavanju 40 godina od uspostavljanja saradnje i bliskih odnosa između beogradskog kluba i grčkog… »
Igrao za Zvezdu i Olimpijakos, sad pred veliku proslavu poručio: "Oba kluba su najveća u svojim zemljama..."

Igrao za Zvezdu i Olimpijakos, sad pred veliku proslavu poručio: "Oba kluba su najveća u svojim zemljama..."

Telegraf pre 24 sata
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 9. maja od 18 časova, dočekuju Novi Pazar u meču 35. kola Superlige Srbije, ali će ovaj susret na stadionu „Rajko Mitić“ imati i posebnu simboliku. Crveno-beli će tom prilikom obeležiti 40 godina bratstva sa… »
Ben zna sve o Zvezdi i Olimpijakosu: Prijateljstvo koje se retko viđa, vreme je za proslavu

Ben zna sve o Zvezdi i Olimpijakosu: Prijateljstvo koje se retko viđa, vreme je za proslavu

Večernje novosti pre 1 dan
FUDBALER Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos, rekao je ove subote da odlično zna da su dva bratska kluba i njihovi navijači povezani i pozvao "delije" da u što većem broju dođu na meč protiv Novog Pazara 9. maja. FOTO… »
Crvena zvezda i Olimpijakos: Četiri decenije podrške, poštovanja i bratstva

Crvena zvezda i Olimpijakos: Četiri decenije podrške, poštovanja i bratstva

Kurir pre 1 dan
Na utakmici protiv Novog Pazara 9. maja od 18.00 časova FK Crvena zvezda obeležiće 40 godina bratstva sa Olimpijakosom. Četiri decenije neraskidivog prijateljstva tokom kojih su naša grčka braća stajala uz Crvenu zvezdu i srpski narod, kako u danima… »
Četiri decenije crveno-belog bratstva! El Fardu Ben: Igrao sam i za Zvezdu i za Olimpijakos, znam koliko su navijači povezani

Četiri decenije crveno-belog bratstva! El Fardu Ben: Igrao sam i za Zvezdu i za Olimpijakos, znam koliko su navijači povezani

Kurir pre 1 dan
Fudbaler Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos, rekao je da odlično zna da su dva bratska kluba i njihovi navijači povezani. Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 9. maja od 18 časova dočekati ekipu Novog Pazara u meču 35… »
Ben: Igrao sam i za Zvezdu i za Olimpijakos, znam koliko su navijači povezani

Ben: Igrao sam i za Zvezdu i za Olimpijakos, znam koliko su navijači povezani

RTS pre 1 dan
Fudbaler Zemuna El Fardu Ben, koji je igrao i za Crvenu zvezdu i za Olimpijakos, rekao je da odlično zna da su dva bratska kluba i njihovi navijači povezani i pozvao "delije" da u što većem broju dođu na meč protiv Novog Pazara 9. maja. Fudbaleri Crvene… »
Meč odluke u Šapcu: Mačva igra protiv Voždovca za plasman u Super ligu

Meč odluke u Šapcu: Mačva igra protiv Voždovca za plasman u Super ligu

Šabačke novosti pre 1 dan
Fudbalere Mačve u nedelju očekuje najvažniji meč u sezoni – duel koji može odlučiti plasman u viši rang takmičenja. U okviru 4. kola plej-ofa, Šapčani na svom terenu dočekuju ekipu Voždovca. Utakmica se igra u nedelju, 3. maja, sa početkom od 20 časova… »

Vesti dana »