Povezane vesti

"Lavina" otputovala u Beč na Evroviziju: Evo na kom mestu su na kladionicama, oglasila se i Sandra Perović

"Lavina" otputovala u Beč na Evroviziju: Evo na kom mestu su na kladionicama, oglasila se i Sandra Perović

Kurir pre 16 dana
Grupa "Lavina", koja ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji 2026, otputovala je u Beč. Oni će se sa pesmom "Kraj mene" boriti za pobedu na ovom prestižnom takmičenju. Evrovizija 2026 će se održati u Beču od 12. do 16. maja, a našu zemlju na… »
Grupa "Lavina" otputovala u Beč na Evroviziju, ispraćeni uz snažnu poruku: "Publika prepoznaje istinu, a vi je imate"

Grupa "Lavina" otputovala u Beč na Evroviziju, ispraćeni uz snažnu poruku: "Publika prepoznaje istinu, a vi je imate"

Mondo pre 16 dana
Grupa "Lavina", koja ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji 2026, otputovala je u Beč gde će se sa pesmom "Kraj mene" boriti za pobedu na jednom od najprestižnijih muzičkih takmičenja. Evrovizija 2026 održaće se u austrijskoj prestonici od 12. do… »
Grupa "Lavina" otputovala Na Evroviziju u Beču: Srbiju predstavljaju sa pesmom "Kraj mene", evo na kom su mestu na kladionicama…

Grupa "Lavina" otputovala Na Evroviziju u Beču: Srbiju predstavljaju sa pesmom "Kraj mene", evo na kom su mestu na kladionicama…

Blic pre 16 dana
Takmičenje će se održati u Beču od 12. do 16. maja. Grupa Lavina predstavlja Srbiju na Evroviziji 2026 sa pesmom 'Kraj mene'. Grupa "Lavina", koja ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji 2026, otputovala je u Beč. Oni će se sa pesmom "Kraj mene"… »

Vesti dana »