Povezane vesti
"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Emina Jahović otrila kakav je bila poslodavac, onda je rešila da jednu…
Blic pre 8 dana
Težak period sa koronom učinio je da je morala da zatvori firmu jer finansijski nije mogla izdrži tih pet godina pandemije Sada se trudi da bolje razume ljude i kontroliše svoj ego, pa više ne otpušta saradnike zbog sitnica. Pevačica Emina Jahović u… »
"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Pevačica zbog svog ega ostavljala ljude bez posla
Kurir pre 8 dana
Emina Jahović otkirla je jednom prilikom da je zbog svog ega otpuštala zaposlene u njenoj firmi. Kako kaže, jedan poprek pogled bio je dovoljan da radnici ostanu bez posla. Pevačica je nekoliko godina proizvodila šminku, ali je firmu zatvorila dok je… »
"Otpuštala sam radnike ako me popreko pogledaju" Emina šokirala priznanjem, pa otkrila šta ju je promenilo
Telegraf pre 8 dana
Pevačica Emina Jahović otvoreno je govorila o velikim životnim promenama kroz koje je prošla nakon teške borbe sa korona virusom, priznajući da ju je bolest naterala da preispita svoje ponašanje i odnos prema ljudima. Iako je godinama važila za smirenu i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Vidimo se 23. maja na Slaviji": Završen studentski protest "Ne bojte se, i dalje smo tu"
Nova pre 14 minutajoš 22 povezane