Povezane vesti

"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Emina Jahović otrila kakav je bila poslodavac, onda je rešila da jednu…

"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Emina Jahović otrila kakav je bila poslodavac, onda je rešila da jednu…

Blic pre 8 dana
Težak period sa koronom učinio je da je morala da zatvori firmu jer finansijski nije mogla izdrži tih pet godina pandemije Sada se trudi da bolje razume ljude i kontroliše svoj ego, pa više ne otpušta saradnike zbog sitnica. Pevačica Emina Jahović u… »
"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Pevačica zbog svog ega ostavljala ljude bez posla

"Radnicima sam davala otkaz, ako me popreko pogledaju" Pevačica zbog svog ega ostavljala ljude bez posla

Kurir pre 8 dana
Emina Jahović otkirla je jednom prilikom da je zbog svog ega otpuštala zaposlene u njenoj firmi. Kako kaže, jedan poprek pogled bio je dovoljan da radnici ostanu bez posla. Pevačica je nekoliko godina proizvodila šminku, ali je firmu zatvorila dok je… »
"Otpuštala sam radnike ako me popreko pogledaju" Emina šokirala priznanjem, pa otkrila šta ju je promenilo

"Otpuštala sam radnike ako me popreko pogledaju" Emina šokirala priznanjem, pa otkrila šta ju je promenilo

Telegraf pre 8 dana
Pevačica Emina Jahović otvoreno je govorila o velikim životnim promenama kroz koje je prošla nakon teške borbe sa korona virusom, priznajući da ju je bolest naterala da preispita svoje ponašanje i odnos prema ljudima. Iako je godinama važila za smirenu i… »

Vesti dana »