Povezane vesti
Kafu naplaćuje 1.500 evra, intima sa preko 300 muškaraca: Progovorila najskandaloznija starleta Balkana
Mondo pre 29 dana
Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, godinama unazad privlači pažnju javnosti svojim otvorenim i često kontroverznim izjavama, a pojedini njeni istupi i danas izazivaju burne reakcije. Tokom jednog gostovanja u emisiji, Maca je… »
"Imala sam intimne odnose sa više od 300 muškaraca", starleta šokirala: "Samo kafa sa mnom košta 1.500 evra"
Telegraf pre 30 dana
Starleta Senada Nurkić (34), poznatija kao Maca Diskrecija, u više navrata je privlačila pažnju javnosti svojim otvorenim i kontroverznim izjavama. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, na pitanje o broju intimnih partnera, dala je odgovor koji je izazvao… »
"Imala sam odnose sa više od 300 muškaraca" Povezivali je sa Lukasom, pa isplivao njen cenovnik: "Moj kontakt košta 10.000…
Kurir pre 30 dana
Starleta Senada Nurkić, koju javnost poznaje kao Macu Diskreciju, pažnju je dobila zahvaljujući kontroverznim izjavama, pa je u tom duhu nedavno šokirala sve kada je rekla sa koliko muškaraca je bila intimna. Ona je za RED jednom prilikom ogolila dušu na… »
"Imala sam intimne odnose sa preko 300 muškaraca" Senada (34) zgrozila javnost: "Odavno sam prestala da brojim, samo kafa sa…
Blic pre 30 dana
Nedavno je zapanjila pratioce otkrivši cenovnik, gde je 1.500 evra samo za pijenje kafe sa njom bez intimnih odnosa. Macu prate brojni skandali, uključujući i hapšenje 2019. godine. Starleta Senada Nurkić (34), poznatija kao Maca Diskrecija, redovno… »
Vesti dana »
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Nevreme se širi Srbijom: RHMZ upozorava na grad, grmljavinu i jake pljuskove
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 91 povezana
Šta je Ljajić rekao: Glasanje, Petrićev predlog, proširenje UO…
Sport klub pre 56 minutajoš 44 povezane