Повезане вести

Кафу наплаћује 1.500 евра, интима са преко 300 мушкараца: Проговорила најскандалознија старлета Балкана

Кафу наплаћује 1.500 евра, интима са преко 300 мушкараца: Проговорила најскандалознија старлета Балкана

Мондо пре 10 сати
Старлета Сенада Нуркић, познатија као Маца Дискреција, годинама уназад привлачи пажњу јавности својим отвореним и често контроверзним изјавама, а поједини њени иступи и данас изазивају бурне реакције. Током једног гостовања у… »
"Имала сам интимне односе са више од 300 мушкараца", старлета шокирала: "Само кафа са мном кошта 1.500 евра"

"Имала сам интимне односе са више од 300 мушкараца", старлета шокирала: "Само кафа са мном кошта 1.500 евра"

Телеграф пре 13 сати
Старлета Сенада Нуркић (34), познатија као Маца Дискреција, у више наврата је привлачила пажњу јавности својим отвореним и контроверзним изјавама. Током гостовања у једној емисији, на питање о броју интимних партнера, дала је… »
"Имала сам односе са више од 300 мушкараца" Повезивали је са Лукасом, па испливао њен ценовник: "Мој контакт кошта 10.000…

"Имала сам односе са више од 300 мушкараца" Повезивали је са Лукасом, па испливао њен ценовник: "Мој контакт кошта 10.000…

Курир пре 14 сати
Старлета Сенада Нуркић, коју јавност познаје као Мацу Дискрецију, пажњу је добила захваљујући контроверзним изјавама, па је у том духу недавно шокирала све када је рекла са колико мушкараца је била интимна. Она је за РЕД једном… »
"Имала сам интимне односе са преко 300 мушкараца" Сенада (34) згрозила јавност: "Одавно сам престала да бројим, само кафа са…

"Имала сам интимне односе са преко 300 мушкараца" Сенада (34) згрозила јавност: "Одавно сам престала да бројим, само кафа са…

Блиц пре 21 сат
Недавно је запањила пратиоце откривши ценовник, где је 1.500 евра само за пијење кафе са њом без интимних односа. Мацу прате бројни скандали, укључујући и хапшење 2019. године. Старлета Сенада Нуркић (34), познатија као Маца… »

Вести дана »