Povezane vesti

„NUDILI SU MI 10.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE“ Stanija o nepristojnim ponudama: Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom“…

„NUDILI SU MI 10.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE“ Stanija o nepristojnim ponudama: Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom“…

Svet & Skandal pre 19 sati
Starleta Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Amerika – Srbija, a često se hvali luksuznim životom i nekretninom koju je kupila. Dok mnogi i Eliti 9 govore da novac nije zaradila na moralan način, ona je svojevremeno pričala o nepristojnim… »
"Nudili su mi 10.000 evra", Stanija o nepristojnim ponudama: "Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom"

"Nudili su mi 10.000 evra", Stanija o nepristojnim ponudama: "Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom"

Telegraf pre 20 sati
Starleta Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Amerika - Srbija, a neretko se hvali luksuznim načinom života i nekretninom koju je pazarila. Iako se često suočava sa komentarima i kritikama na račun načina na koji je stekla imovinu, Stanija je… »
"Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose" Stanija o poreklu zarade: "Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom"

"Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose" Stanija o poreklu zarade: "Hteli su da prodaju kravu da provedu noć sa mnom"

Blic pre 21 sat
Stanija naglašava da je sve što ima zaradila sama i da je niko ne može kupiti. Nedavno je priznala aferu sa Kristijanom Golubovićem, što je izazvalo pažnju javnosti. Starleta Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Amerika - Srbija, a često se hvali… »
"Hteli da prodaju kravu za noć sa mnom" Stanija Dobrojević priznala kakve nepristojne ponude je dobijala: Nudili su mi 10.000…

"Hteli da prodaju kravu za noć sa mnom" Stanija Dobrojević priznala kakve nepristojne ponude je dobijala: Nudili su mi 10.000…

Kurir pre 22 sata
Starleta Stanija Dobrojević otkrila je da je zbog čestih provokativnih fotografija koje je objavljivala neretko dobijala nepristojne ponude i eksplicitne poruke. Starleta je ranije u razgovoru za Informer otkrila je da su neki išli čak toliko daleko da… »
Odakle joj novac za 3 luks nekretnine?! Stanija priznala kako je došla do para: "Zarađivala sam 1000 evra dnevno, ne žalim"…

Odakle joj novac za 3 luks nekretnine?! Stanija priznala kako je došla do para: "Zarađivala sam 1000 evra dnevno, ne žalim"…

Kurir pre 23 sata
Starleta i aktuelna učesnica rijalitija Elita 9, Stanija Dobrojević, dugo godina unazad živi prilično luksuzno, pa tako neretko putuje na egzotične destinacije i nosi markiranu odeću. Mnogim ljudima dugo nije bilo jasno na koji način dolazi do tolikog… »
Bogatstvo Stanije Dobrojević Ima kuću u Americi, stan u Novom Sadu i penthaus u Rumi - a evo kako je zaradila prvih 100.000…

Bogatstvo Stanije Dobrojević Ima kuću u Americi, stan u Novom Sadu i penthaus u Rumi - a evo kako je zaradila prvih 100.000…

Blic pre 1 dan
Najveći deo novca trošila je na putovanja, na šta, kako kaže, nikada nije žalila. Karijeru i prve veće prihode ostvarila je u kazinu u Americi, gde je kao studentkinja zarađivala i do 1.000 dolara dnevno. Stanija Dobrojević godinama unazad živi na… »

Vesti dana »