Povezane vesti
"Zlata Petrović mi je upropastila ceo život" Hasan Dudić u suzama progovorio o bivšoj ženi: "Zabola mi je nož u leđa, u narodu…
Blic pre 7 dana
Hasan Dudić je javno progovorio o svom braku sa Zlatom Petrović, izrazivši duboko kajanje zbog njihove veze. Govorio je i o svom sinu Mikiju koji učestvuje u rijalitiju 'Elita 9', ističući da zbog toga ne može da spava noćima. Pevač Hasan Dudić odlučio… »
"Zlata je manipulator, uništila mi je život": Hasan Dudić izneo prljav veš iz braka sa bivšom, brutalno je isprozivao
Mondo pre 7 dana
Pevač Hasan Dudić odlučio je da potpuno otvori dušu i iznese detalje o svom braku i odnosu sa bivšom suprugom Zlatom Petrović. Hasan je sada rešio da prizna bolnu istinu koja ga godinama proganja. Vidno razočaran, Hasan nije štedeo reči na račun majke… »
Vesti dana »
BLOG Vidimo se 23. maja na Slaviji": Završen studentski protest "Ne bojte se, i dalje smo tu"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Tramp: Oslobođeno pet zatvorenika iz beloruskog i ruskog pritvora
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 27 povezanih
Tramp je upravo odbio! "Ne dopada mi se. Neprihvatljivo je!" Odmah je pobesneo, Teheran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron
Blic pre 24 satajoš 37 povezanih
Arteta o VAR presudi koja je možda rešila šampionat: "Velika, ali pravedna odluka"
Sportske.net pre 1 satjoš 49 povezanih