Povezane vesti
"Zlata Petrović mi je upropastila ceo život" Hasan Dudić u suzama progovorio o bivšoj ženi: "Zabola mi je nož u leđa, u narodu…
Blic pre 27 dana
Hasan Dudić je javno progovorio o svom braku sa Zlatom Petrović, izrazivši duboko kajanje zbog njihove veze. Govorio je i o svom sinu Mikiju koji učestvuje u rijalitiju 'Elita 9', ističući da zbog toga ne može da spava noćima. Pevač Hasan Dudić odlučio… »
"Zlata je manipulator, uništila mi je život": Hasan Dudić izneo prljav veš iz braka sa bivšom, brutalno je isprozivao
Mondo pre 27 dana
Pevač Hasan Dudić odlučio je da potpuno otvori dušu i iznese detalje o svom braku i odnosu sa bivšom suprugom Zlatom Petrović. Hasan je sada rešio da prizna bolnu istinu koja ga godinama proganja. Vidno razočaran, Hasan nije štedeo reči na račun majke… »
Vesti dana »
(VIDEO) Logično je za koga navija: Nikola Jokić uživo u Budimpešti prati finale Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Argentinac postaje prva zvezda u familiji i na Rolan Garosu: Posle pobede nad Sinerom slavio u meču koji je trajao preko šest sati
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Telo muškarca pronađeno kod Vranja: Sumnja se da je poginuo u saobraćajnoj nesreći
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 31. maj: Pretežno sunčano i toplo, uz povremene pljuskove i grmljavinu
Mondo pre 36 minutajoš 2 povezane