Povezane vesti

"Sramota me je!" Slavko Štimac o čuvenoj sceni sa Jagodinkom: "Neprijatno mi je što se film pamti po tome"

"Sramota me je!" Slavko Štimac o čuvenoj sceni sa Jagodinkom: "Neprijatno mi je što se film pamti po tome"

Telegraf pre 28 dana
Glumac Slavko Štimac ostavio je dubok trag u domaćoj kinematografiji u filmu „Varljivo leto ’68“, koji je i decenijama nakon premijere ostao upamćen po kultnoj replici: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi". Iako je film postao klasik, a scena sa mladim… »
"Sramota me je" Slavko Štimac o čuvenoj sceni sa Jagodinkom Simonović: "Neprijatno mi je što se film pamti po - Mesi, mesi…

"Sramota me je" Slavko Štimac o čuvenoj sceni sa Jagodinkom Simonović: "Neprijatno mi je što se film pamti po - Mesi, mesi…

Blic pre 28 dana
Štimac ističe da mu nikada nije prijalo snimanje ljubavnih scena, bez obzira na partnerke sa kojima je igrao. On smatra da nije uvek potrebna hemija niti ovakve scene u filmovima, pa im zato ne pristupa sa lakoćom. Glumac Slavko Štimac ostvario je jednu… »
Slavka Štimca bilo sramota zbog scene sa Jagodinkom Simonović: Glumac nakon nekoliko decenija prekinuo tišinu

Slavka Štimca bilo sramota zbog scene sa Jagodinkom Simonović: Glumac nakon nekoliko decenija prekinuo tišinu

Mondo pre 28 dana
Slavko Štimac i pored godina iskustva u kinematografiji iskren je kada su u pitanju ljubavne scene. Naime, u filmu "Varljivo leto '68" jedna od najpoznatijih replika jeste: “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”. "Film u stvari govori o studentskim… »

Vesti dana »