Povezane vesti

"Majka me je ostavila sa 3 meseca, komšinica me je dojila": Ćerka naše pevačice šokirala javnost bolnim priznanjem, a onda…

"Majka me je ostavila sa 3 meseca, komšinica me je dojila": Ćerka naše pevačice šokirala javnost bolnim priznanjem, a onda…

Blic pre 7 dana
Proživela je traumatična iskustva, o kojima kaže da bi mogla roman da napiše, ali nije imala kome da se poveri. O njoj je brinula baka. Pevačica Jelena Vučković, ćerka poznatog estradnog para Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, nedavno je otvorila dušu o… »
"Osećala sam se odbačeno, bila mi je potrebna zaštita" Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića o odrastanju bez roditelja…

"Osećala sam se odbačeno, bila mi je potrebna zaštita" Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića o odrastanju bez roditelja…

Kurir pre 7 dana
Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, pevačica Jelena Vučković, svojevremeno je govorila o odrastanju bez roditelja. Nju je odgajala baka, a za Grand je otkrila pojedinosti o svojim roditeljima za koje javnost do tada nije znala. Pevačica, koja se… »

Vesti dana »