Povezane vesti
"Stalno sam gledao njenu sliku koju mi je dala, zaljubio se": Poznati pevač otkrio detalje veze sa Snežanom Đurišić
Mondo pre 22 sata
Hasan Dudić po prvi put je govorio o odnosu sa Snežanom Đurišić i emocijama koje je gajio prema njoj. Kako kaže oni nisu bili u vezi ali je on bio ludo zaljubljen u nju. "Da li je istina da ste bili u ljubavnoj vezi sa Snežanom Đurišić?", upitao je… »
"Bio sam zaljubljen u nju" Pevač prvi put o emocijama prema Snežani Đurišić: Stalno sam gledao sliku koju mi je dala
Kurir pre 1 dan
Hasan Dudić po prvi put je govorio o odnosu sa Snežanom Đurišić i emocijama koje je gajio prema njoj. Kako kaže oni nisu bili u vezi ali je on bio ludo zaljubljen u nju. - Da li je istina da ste bili u ljubavnoj vezi sa Snežanom Đurišić? - upitao je… »
Hasan Dudić priznao da je bio u vezi sa Snežanom Đurišić: "Baš sam bio zaljubljen u nju, godinu dana smo proveli zajedno"
Blic pre 1 dan
Njihova veza trajala je oko godinu dana, a zajedno su pevali po kafanama i išli na turneje. Dudić je imao tri braka, uključujući brak sa poznatom pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina. Pevač Hasan Dudić, koji iza sebe ima tri braka i prilično… »
"Baš sam bio zaljubljen u nju" Hasan Dudić prvi put o vezi sa Snežanom Đurišić: "Bili smo godinu dana zajedno"
Telegraf pre 1 dan
Pevač Hasan Dudić, koji se ženio tri puta, malo je poznato da je svojevremeno bio u emotivnoj vezi sa koleginicom i poznatom pevačicom Snežanom Đurišić. U jednoj emisiji otvoreno je govorio o toj priči i priznao da je u mladosti bio zaljubljen u nju. -… »
Vesti dana »
Komemorativni skupovi u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva (FOTO)
Danas pre 43 minutajoš 73 povezane
Eskalacija u Persijskom zalivu - Iran tvrdi da je pogodio američki ratni brod kod Ormuza, Centralna komanda SAD demantuje
RTS pre 13 minutajoš 42 povezane
Prognoza vremena za utorak, 5. maj: Ujutro sveže, tokom dana pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 38 minutajoš 26 povezanih
"Preduzimamo hitne mere" oglasila se Svetska zdravstvena organizacija povodom smrtonosnog incidenta na kruzeru u Atlantiku
Kurir pre 18 minutajoš 23 povezane