Povezane vesti

"Htela sam da se ubijem", Rada Manojlović iskreno o raskidu sa Milanom Stankovićem: "Užasno je izgledalo"

"Htela sam da se ubijem", Rada Manojlović iskreno o raskidu sa Milanom Stankovićem: "Užasno je izgledalo"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović otvoreno je govorila o svom odnosu sa kolegom Milanom Stankovićem, sa kojim je bila u vezi oko pet godina, a zatim i o razlozima njihovog raskida koji je, kako kaže, bio izuzetno težak. Njih dvoje su na početku veze krili… »
Otkriven razlog raskida Milana Stankovića i Rade Manojlović, pevačica priznala: "Bilo je užasno"

Otkriven razlog raskida Milana Stankovića i Rade Manojlović, pevačica priznala: "Bilo je užasno"

Mondo pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović na početku karijere zabavljala se sa kolegom Milanom Stankovićem. Njih dvoje bili su u vezi oko pet godina. Prvo su krili svoj emotivni odnos, a kada se saznalo, onda su trpeli veliki pritisak javnosti. Ipak, razlog raskida nisu… »
"Užasno je bilo" Posle mnogo godina otkriveno zašto su raskinuli Rada Manojlović i Milan Stanković: "Dozvolila sam strastima…

"Užasno je bilo" Posle mnogo godina otkriveno zašto su raskinuli Rada Manojlović i Milan Stanković: "Dozvolila sam strastima…

Blic pre 1 dan
Njihova veza je trpela pritisak javnosti, ali pravi razlog raskida bila je Radina zaljubljenost u drugog muškarca, Momira Gajića. Rada je izjavila da se teško nosila sa raskidom i da više nije mogla da krije svoja osećanja. Pevačica Rada Manojlović na… »
"U jednoj vezi sam, a zaljubila sam se u drugog" Teško priznanje Rade Manojlović: Osoba kojoj je potreban ksanaks i ne može…

"U jednoj vezi sam, a zaljubila sam se u drugog" Teško priznanje Rade Manojlović: Osoba kojoj je potreban ksanaks i ne može…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović u više navrata priznala je da je koristila lekove za smirenje. - To je mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa Ksanaksa. Pričam ovo javno jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se… »

Vesti dana »