Povezane vesti
"Htela sam da se ubijem", Rada Manojlović iskreno o raskidu sa Milanom Stankovićem: "Užasno je izgledalo"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović otvoreno je govorila o svom odnosu sa kolegom Milanom Stankovićem, sa kojim je bila u vezi oko pet godina, a zatim i o razlozima njihovog raskida koji je, kako kaže, bio izuzetno težak. Njih dvoje su na početku veze krili… »
Otkriven razlog raskida Milana Stankovića i Rade Manojlović, pevačica priznala: "Bilo je užasno"
Mondo pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović na početku karijere zabavljala se sa kolegom Milanom Stankovićem. Njih dvoje bili su u vezi oko pet godina. Prvo su krili svoj emotivni odnos, a kada se saznalo, onda su trpeli veliki pritisak javnosti. Ipak, razlog raskida nisu… »
"Užasno je bilo" Posle mnogo godina otkriveno zašto su raskinuli Rada Manojlović i Milan Stanković: "Dozvolila sam strastima…
Blic pre 1 dan
Njihova veza je trpela pritisak javnosti, ali pravi razlog raskida bila je Radina zaljubljenost u drugog muškarca, Momira Gajića. Rada je izjavila da se teško nosila sa raskidom i da više nije mogla da krije svoja osećanja. Pevačica Rada Manojlović na… »
"U jednoj vezi sam, a zaljubila sam se u drugog" Teško priznanje Rade Manojlović: Osoba kojoj je potreban ksanaks i ne može…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Rada Manojlović u više navrata priznala je da je koristila lekove za smirenje. - To je mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa Ksanaksa. Pričam ovo javno jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se… »
Vesti dana »
Komemorativni skupovi u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva (FOTO)
Danas pre 43 minutajoš 73 povezane
Pale cene nafte zbog najave SAD da će izvući brodove iz Ormuskog moreuza
Euronews pre 48 minutajoš 42 povezane
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 38 minutajoš 40 povezanih