Povezane vesti
"Ćerko, skini se da ti vide grudi": Pevačica terala naslednicu da pokaže obline, priznala zbog čega je to radila
Mondo 03.05.2026
Poznata pevačica Goca Božinovska, majka Jelene Vučković i Zorane Šijan, nedavno je privukla pažnju javnosti kada je otvoreno govorila o izgledu svoje starije ćerke, ali i o sopstvenim estetskim zahvatima zbog kojih se, kako kaže, kasnije pokajala… »
"Ćerko, skini se da ti vide grudi!" Naša pevačica terala naslednicu da pokazuje obline njenim drugaricama: "Kaže mi da nisam…
Blic 03.05.2026
Goca Božinovska je otvoreno govorila o izgledu svoje ćerke Jelene, hvaleći njene prirodne grudi. Često je nagovarala ćerku da pokaže grudi njenim prijateljicama, što je Jelenu zbunjivalo. Poznata pevačica Goca Božinovska, majka dve ćerke, Jelene Vučković… »
"Ćerko, skini se da ti vide grudi!" Pevačica terala naslednicu da se skida pred drugaricama: Liče na moje kad sam bila mlada
Kurir 03.05.2026
Pevačica Goca Božinovska ima dve ćerke, stariju Jelenu Vučković i mlađu Zoranu Šijan. Goca je svojevremeno ispričala kako njena naslednica Jelena ima prelepe prirodne grudi, te da joj je govorila da ih pokaže njenim drugaricama. - Prelepa jedna devojka… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Tumačenje Zakona o elektronskim medijima – pravno ili političko pitanje?
Cenzolovka pre 2 satajoš 38 povezanih
Pao istorijski dogovor na samitu NATO Tramp šalje Erdoganu zver od aviona, ukida i sankcije: "Nećemo tako s prijateljima"
Blic pre 29 minutajoš 27 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 49 minutajoš 29 povezanih
Novi napad u Ormuskom moreuzu! Tanker pogođen neidentifikovanom raketom
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane