Povezane vesti
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Danas 03.05.2026
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
NIN 03.05.2026
"Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj - planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Južne vesti 03.05.2026
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Radio 021 03.05.2026
Ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime ove planine, umesto geografskih osobina, pojaviće se brojne teorije zavere. „Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj -… »
Vesti dana »
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Nevreme na severu Vojvodine: Manji požari zbog udara groma, oluja i u Beogradu
N1 Info pre 5 minutajoš 93 povezane
Autoprevoznik Milomir Jaćimović od sutra u zatvoru: „Nisam kriv i ne bojim se“
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih
Uhapšeni Srbi izvedeni pred sud u Prištini: Uskoro odluka o pritvoru
Euronews pre 3 satajoš 38 povezanih
Pojavio se snimak sudara u Jadranskom moru: Ima mrtvih kod Splita, jedrilica potonula (video)
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih