Povezane vesti
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Danas pre 1 dan
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Radio 021 pre 1 dan
Ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime ove planine, umesto geografskih osobina, pojaviće se brojne teorije zavere. „Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj -… »
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Južne vesti pre 1 dan
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
NIN pre 1 dan
"Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj - planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTS pre 37 minutajoš 79 povezanih
Policija tokom praznika otkrila više od 24.000 prekršaja u saobraćaju
RTS pre 12 minutajoš 43 povezane
SAD tvrde da su dva trgovačka broda pod američkom zastavom prošla kroz Ormuski moreuz
Nedeljnik pre 52 minutajoš 36 povezanih
Ujedinjeni Arapski Emirati izdali upozorenje građanima na raketne pretnje
Insajder pre 12 minutajoš 50 povezanih
Šta je i kako se prenosi hantavirus - infekcija od koje je umrlo troje ljudi na kruzeru u Atlantskom okeanu
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 33 povezane