Povezane vesti
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Danas 03.05.2026
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Radio 021 03.05.2026
Ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime ove planine, umesto geografskih osobina, pojaviće se brojne teorije zavere. „Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj -… »
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Južne vesti 03.05.2026
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
NIN 03.05.2026
"Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj - planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Vesti dana »
Ovo su tinejdžeri koji su poginuli u Banji Koviljači: Najbolji drugovi zajedno otišli u smrt, čitav loznički kraj ih oplakuje (foto)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Više od 20 medija želi u Kostjantinovku: Moskva najavila predaju tela uz prekid vatre
Euronews pre 25 minutajoš 28 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 1 satjoš 21 povezana