Povezane vesti
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Danas pre 21 dana
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Radio 021 pre 21 dana
Ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime ove planine, umesto geografskih osobina, pojaviće se brojne teorije zavere. „Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj -… »
Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
Južne vesti pre 21 dana
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini
NIN pre 21 dana
"Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj - planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Vesti dana »
„Studenti nude sistemska rešenja“: Slavija od zahteva do političke artikulacije studentskog pokreta
Insajder pre 15 satijoš 18 povezanih
Nikola Milutinov sa Olimpijakosom pokorio Evroligu: Real pao u spektakularnom finalu
Dnevnik pre 1 danjoš 32 povezane
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 8 satijoš 25 povezanih
Teheran podigao tenzije: "Upravljanje Ormuskim moreuzom naše legalno pravo"
Blic pre 4 satijoš 47 povezanih