Povezane vesti

Koja je tajna Rtanjske ‘piramide’: Proveravala sam pet mitova o ovoj planini

Danas pre 1 dan
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »
Koja je tajna Rtanjske 'piramide': Proveravala sam pet mitova o ovoj planini

Radio 021 pre 1 dan
Ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime ove planine, umesto geografskih osobina, pojaviće se brojne teorije zavere. „Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj -… »

Južne vesti pre 1 dan
„Je l’ veruješ da je Rtanj piramida?“ Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj – planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »

NIN pre 1 dan
"Je l' veruješ da je Rtanj piramida?" Ovo pitanje izgovorila je, pomalo tajanstveno, smeđokosa devojka blizu mene u autobusu za Rtanj - planinu za koju već godinama kruže mitovi o postojanju energetskih polja i neobičnih pojava. Rtanj, u istočnoj Srbiji… »

Vesti dana »