Povezane vesti

"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio: Imao sam 200 evra, a kirija je bila 400

"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio: Imao sam 200 evra, a kirija je bila 400

Kurir pre 8 dana
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo poznat je kao neko ko je bez dlake na jeziku. U iskrenom razgovoru dotakao se odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, pa sve do svojih početaka, teških finansijskih trenutaka i privatnog života koji vešto krije od očiju… »
"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio, skandalu Dare Bubamare i kolegama: "Imao sam 200 evra, a…

"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio, skandalu Dare Bubamare i kolegama: "Imao sam 200 evra, a…

Blic pre 8 dana
Izražava podršku Dari Bubamari i brani Vesnu Zmijanac zbog kritika na račun njenog nastupa zbog zdravstvenih problema. Priznaje da je na početku karijere imao teške finansijske trenutke i da je učestvovao u rijalitiju radi promocije a ne zbog novca… »
"To je postao rijaliti žirija" Ćemo oštro o takmičenjima i teškom periodu: "Imao sam 200€, kirija je bila 400"

"To je postao rijaliti žirija" Ćemo oštro o takmičenjima i teškom periodu: "Imao sam 200€, kirija je bila 400"

Telegraf pre 8 dana
Pevač Amel Ćeman Ćemo poznat po tome što uvek govori ono što misli, otvorio je brojne teme - od odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, preko početaka i finansijskih problema, pa sve do privatnog života koji vešto drži dalje od javnosti. Govoreći o… »

Vesti dana »