Povezane vesti
"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio: Imao sam 200 evra, a kirija je bila 400
Kurir 03.05.2026
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo poznat je kao neko ko je bez dlake na jeziku. U iskrenom razgovoru dotakao se odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, pa sve do svojih početaka, teških finansijskih trenutaka i privatnog života koji vešto krije od očiju… »
"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio, skandalu Dare Bubamare i kolegama: "Imao sam 200 evra, a…
Blic 03.05.2026
Izražava podršku Dari Bubamari i brani Vesnu Zmijanac zbog kritika na račun njenog nastupa zbog zdravstvenih problema. Priznaje da je na početku karijere imao teške finansijske trenutke i da je učestvovao u rijalitiju radi promocije a ne zbog novca… »
"To je postao rijaliti žirija" Ćemo oštro o takmičenjima i teškom periodu: "Imao sam 200€, kirija je bila 400"
Telegraf 03.05.2026
Pevač Amel Ćeman Ćemo poznat po tome što uvek govori ono što misli, otvorio je brojne teme - od odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, preko početaka i finansijskih problema, pa sve do privatnog života koji vešto drži dalje od javnosti. Govoreći o… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 3. avgust 2026: Danas sunčano i veoma toplo
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Tramp kaže da se nastavljaju razgovori sa Iranom, iz Teherana poruka da ne pregovaraju sa SAD
RTS pre 17 minutajoš 21 povezana
Počela sednica Štaba za vanredne situacije zbog visokih temperatura i suše
RTV pre 12 minutajoš 18 povezanih