Povezane vesti
"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio: Imao sam 200 evra, a kirija je bila 400
Kurir 03.05.2026
Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo poznat je kao neko ko je bez dlake na jeziku. U iskrenom razgovoru dotakao se odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, pa sve do svojih početaka, teških finansijskih trenutaka i privatnog života koji vešto krije od očiju… »
"Bolest me promenila" Ćemo o teškom periodu koji ga je probudio, skandalu Dare Bubamare i kolegama: "Imao sam 200 evra, a…
Blic 03.05.2026
Izražava podršku Dari Bubamari i brani Vesnu Zmijanac zbog kritika na račun njenog nastupa zbog zdravstvenih problema. Priznaje da je na početku karijere imao teške finansijske trenutke i da je učestvovao u rijalitiju radi promocije a ne zbog novca… »
"To je postao rijaliti žirija" Ćemo oštro o takmičenjima i teškom periodu: "Imao sam 200€, kirija je bila 400"
Telegraf 03.05.2026
Pevač Amel Ćeman Ćemo poznat po tome što uvek govori ono što misli, otvorio je brojne teme - od odnosa sa kolegama i muzičkih takmičenja, preko početaka i finansijskih problema, pa sve do privatnog života koji vešto drži dalje od javnosti. Govoreći o… »
Vesti dana »
Žena dala intervju dok je izvlače iz ruševina u Venecueli: Ovaj potez joj se spasio život tokom smrtonosnih zemljotresa
Mondo pre 0 minutajoš 57 povezanih
Lažno se predstavljao kao policijski službenik i otuđio novac od više građana: Uhapšen muškarac u Beogradu
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 38 povezanih
ANEM: U prvoj polovini godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Nova pre 45 minutajoš 16 povezanih
Od danas zvanično počinje toplotni talas u Srbiji: Da li smo spremni?
Mašina pre 3 satajoš 44 povezane