Povezane vesti

Zbog intimnog snimka molila decu da ne govore da je njihova majka: Voditeljka prošla kroz agoniju zbog skandala

Zbog intimnog snimka molila decu da ne govore da je njihova majka: Voditeljka prošla kroz agoniju zbog skandala

Mondo pre 15 dana
Suzana Mančić svojevremeno se našla u centru velikog skandala kada su njeni privatni snimci dospeli u javnost. Kako je kasnije priznala, taj period joj je izuzetno teško pao, pa je čak molila ćerke da u školi ne ističu da im je ona majka. Karijeru je… »
"Deci sam govorila da ne kažu u školi da sam im majka", srpska voditeljka nakon skandala sa intimnim snimcima

"Deci sam govorila da ne kažu u školi da sam im majka", srpska voditeljka nakon skandala sa intimnim snimcima

Telegraf pre 15 dana
Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno se našla u centru skandala kada su njeni intimni snimci dospeli u javnost, nakon čega je, kako je ranije ispričala, prolazila kroz izuzetno težak period i veliki pritisak okoline. Mančićeva, koja je javnosti poznata… »
Dva intimna snimka srpske voditeljke su isplivala u javnost: "Od sramote sam govorila deci da u školi ne pričaju da sam im…

Dva intimna snimka srpske voditeljke su isplivala u javnost: "Od sramote sam govorila deci da u školi ne pričaju da sam im…

Blic pre 15 dana
Podršku je pronašla u nekoliko prijatelja i svojoj deci, a reči ćerke Natalije su je posebno ganule. Suzana iz prvog braka ima dve ćerke, a danas je u srećnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Voditeljka Suzana Mančić našla se u središtu… »
Intimni snimci naše voditeljke procurili u javnost: Branila sam deci da govore da sam im majka

Intimni snimci naše voditeljke procurili u javnost: Branila sam deci da govore da sam im majka

Kurir pre 15 dana
Suzana Mančić našla se u središtu skandala kada su njeni intimni snimci dospeli do šire javnosti zbog čega je, kako je jednom prilikom ispričala, molila decu da u školi ne govore da im je ona majka. Suzana Mančić, koja je kao "Loto devojka", svoju… »

Vesti dana »