Povezane vesti

"Zabole Hrvatsku za mene, kad popuši navijam za Srbe": Mario Kasun uzdrmao Balkan izjavom

"Zabole Hrvatsku za mene, kad popuši navijam za Srbe": Mario Kasun uzdrmao Balkan izjavom

Mondo pre 1 dan
Bivši hrvatski košarkaš Mario Kasun uvek govori bez dlake na jeziku i to ga je mnogo puta koštalo u karijeri. Sada u penziji tek kod njega "nema kočnica" tako da će njegov poslednji intervju i te kako izazvati nemire u Hrvatskoj, pa možda i na čitavom… »
„Hrvatsku zabole za mene… Kad isp*še, navijam za Srbe“

„Hrvatsku zabole za mene… Kad isp*še, navijam za Srbe“

Sport klub pre 1 dan
Bivši reprezentativac Hrvatske Mario Kasun govorio je bez dlake na jeziku o svom igranju za nacionalni tim, ali i o nekorektnom odnosu domovine prema njemu. Nekadašnji košarkaš Orlanda, Barselone i Efesa rekao je da su godine koje je proveo u dresu… »
Čuveni Hrvat o Nikoli Jokiću: "Napravio je j***u karijeru u NBA ligi, ali on nema toliko jaku konkurenciju..."

Čuveni Hrvat o Nikoli Jokiću: "Napravio je j***u karijeru u NBA ligi, ali on nema toliko jaku konkurenciju..."

Telegraf pre 1 dan
Prošlo je 12 godina otkako je svoju igračku karijeru završio Mario Kasun, čuveni hrvatski košarkaš. On je tokom karijere osvojio nekoliko trofeja, igrao je i za reprezentaciju, bio je i u NBA ligi... Sada obično svojim oštrim jezikom izazove ponovo… »
"Boli Hrvatsku k***c za mene, reprezentacija najveće gubljenje vremena! Navijam za Srbe i Bosance kad naši..."

"Boli Hrvatsku k***c za mene, reprezentacija najveće gubljenje vremena! Navijam za Srbe i Bosance kad naši..."

Telegraf pre 1 dan
U poslednjim godinama se košarka u Hrvatskoj nalazi u jako teškom dobu, nemaju klubove koji se takmiče u Evropi, nema ih ni u vrhu ABA lige, dok ni reprezentacija ne blista. Sada je o svemu tome dušu otvorio i bivši reprezentativac ove zemlje - Mario… »

Vesti dana »