Povezane vesti
"Zabole Hrvatsku za mene, kad popuši navijam za Srbe": Mario Kasun uzdrmao Balkan izjavom
Mondo pre 1 dan
Bivši hrvatski košarkaš Mario Kasun uvek govori bez dlake na jeziku i to ga je mnogo puta koštalo u karijeri. Sada u penziji tek kod njega "nema kočnica" tako da će njegov poslednji intervju i te kako izazvati nemire u Hrvatskoj, pa možda i na čitavom… »
„Hrvatsku zabole za mene… Kad isp*še, navijam za Srbe“
Sport klub pre 1 dan
Bivši reprezentativac Hrvatske Mario Kasun govorio je bez dlake na jeziku o svom igranju za nacionalni tim, ali i o nekorektnom odnosu domovine prema njemu. Nekadašnji košarkaš Orlanda, Barselone i Efesa rekao je da su godine koje je proveo u dresu… »
Čuveni Hrvat o Nikoli Jokiću: "Napravio je j***u karijeru u NBA ligi, ali on nema toliko jaku konkurenciju..."
Telegraf pre 1 dan
Prošlo je 12 godina otkako je svoju igračku karijeru završio Mario Kasun, čuveni hrvatski košarkaš. On je tokom karijere osvojio nekoliko trofeja, igrao je i za reprezentaciju, bio je i u NBA ligi... Sada obično svojim oštrim jezikom izazove ponovo… »
"Boli Hrvatsku k***c za mene, reprezentacija najveće gubljenje vremena! Navijam za Srbe i Bosance kad naši..."
Telegraf pre 1 dan
U poslednjim godinama se košarka u Hrvatskoj nalazi u jako teškom dobu, nemaju klubove koji se takmiče u Evropi, nema ih ni u vrhu ABA lige, dok ni reprezentacija ne blista. Sada je o svemu tome dušu otvorio i bivši reprezentativac ove zemlje - Mario… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTS pre 37 minutajoš 79 povezanih
Policija tokom praznika otkrila više od 24.000 prekršaja u saobraćaju
RTS pre 12 minutajoš 43 povezane
SAD tvrde da su dva trgovačka broda pod američkom zastavom prošla kroz Ormuski moreuz
Nedeljnik pre 52 minutajoš 36 povezanih
Ujedinjeni Arapski Emirati izdali upozorenje građanima na raketne pretnje
Insajder pre 12 minutajoš 50 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 2 minutajoš 33 povezane