Povezane vesti

Ronaldo najavio kraj

Ronaldo najavio kraj

Sportske.net pre 23 sata
Legendarni Portugalac Kristijano Ronaldo kazao je da do kraja karijere želi da uživa u svakoj utakmici. Napadač Al Nasra ima 41. godinu. "Kraj moje karijere se bliži, hajde da uživamo u svakoj utakmici. Nastavljam da igram ne samo za ovu generaciju, već… »
Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere?!

Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere?!

Telegraf pre 23 sata
Kristijano Ronaldo sve je bliži kraju svoje impresivne karijere, ali legendarni Portugalac jasno poručuje, želi da uživa u svakom trenutku na terenu dok god igra fudbal. Napadač Al Nasra, koji ima 41 godinu, i dalje je motivisan i fokusiran, iako je… »
Navijači su u šoku: Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere!

Navijači su u šoku: Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere!

Večernje novosti pre 24 sata
Portugalski napadač igra kao u najboljim danima. Tanjug/AP Photo/Hussein Malla, file Fudbaler Al Nasra, Kristijano Ronaldo, nastavlja da piše istoriju! Portugalac je postigao 970. gol u karijeri, ali je posle derbija protiv Al Ahlija govorio o gorućoj… »
"Kraj moje karijere..." Kristijano Ronaldo rekao ono što niko nije želeo da čuje! Ovom izjavom je slomio srce fanovima

"Kraj moje karijere..." Kristijano Ronaldo rekao ono što niko nije želeo da čuje! Ovom izjavom je slomio srce fanovima

Kurir pre 1 dan
Portugalac je u februaru proslavio 41. rođendan i, iako je perfektno fizički pripremljen, pred sobom nema još puno sezona. Međutim, jedan od najboljih i najpopularnijih fudbalera svih vremena ima uz sebe veliki broj fanova koje slama pomisao da će… »
Ronaldo najavio kraj karijere

Ronaldo najavio kraj karijere

B92 pre 1 dan
Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo govorio je o kraju karijere posle utakmice na kojoj je postigao svoj 970. gol. Portugalac ima 41. godinu, a u jednom kratkom intervjuu nagovestio je da kako se njegova karijera biliži kraju. "Kraj moje karijere se… »

Vesti dana »