Povezane vesti
Ronaldo najavio kraj
Sportske.net pre 23 sata
Legendarni Portugalac Kristijano Ronaldo kazao je da do kraja karijere želi da uživa u svakoj utakmici. Napadač Al Nasra ima 41. godinu. "Kraj moje karijere se bliži, hajde da uživamo u svakoj utakmici. Nastavljam da igram ne samo za ovu generaciju, već… »
Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere?!
Telegraf pre 23 sata
Kristijano Ronaldo sve je bliži kraju svoje impresivne karijere, ali legendarni Portugalac jasno poručuje, želi da uživa u svakom trenutku na terenu dok god igra fudbal. Napadač Al Nasra, koji ima 41 godinu, i dalje je motivisan i fokusiran, iako je… »
Navijači su u šoku: Kristijano Ronaldo najavio kraj karijere!
Večernje novosti pre 24 sata
Portugalski napadač igra kao u najboljim danima. Tanjug/AP Photo/Hussein Malla, file Fudbaler Al Nasra, Kristijano Ronaldo, nastavlja da piše istoriju! Portugalac je postigao 970. gol u karijeri, ali je posle derbija protiv Al Ahlija govorio o gorućoj… »
"Kraj moje karijere..." Kristijano Ronaldo rekao ono što niko nije želeo da čuje! Ovom izjavom je slomio srce fanovima
Kurir pre 1 dan
Portugalac je u februaru proslavio 41. rođendan i, iako je perfektno fizički pripremljen, pred sobom nema još puno sezona. Međutim, jedan od najboljih i najpopularnijih fudbalera svih vremena ima uz sebe veliki broj fanova koje slama pomisao da će… »
Ronaldo najavio kraj karijere
B92 pre 1 dan
Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo govorio je o kraju karijere posle utakmice na kojoj je postigao svoj 970. gol. Portugalac ima 41. godinu, a u jednom kratkom intervjuu nagovestio je da kako se njegova karijera biliži kraju. "Kraj moje karijere se… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTS pre 37 minutajoš 79 povezanih
Tokom prvomajskih praznika policija otkrila više od 24.000 saobraćajnih prekršaja
Radio 021 pre 2 minutajoš 43 povezane
(Audio) stigla direktna pretnja Americi! Revolucionarna garda najavljuje krvoproliće u Ormuzu, panika i u UAE: Iranci tvrde da su napali brod SAD, Vašington odbrusio - "kakva laž!"
Blic pre 12 minutajoš 36 povezanih
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodovi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni; Melanšon: Tram je poražen
Večernje novosti pre 7 minutajoš 50 povezanih