Povezane vesti
Bogdan Diklić se oženio u 5. deceniji i dobio ćerku Sofiju: Prava je lepotica, a ovde ih uvek možete videti zajedno
Mondo 03.05.2026
Glumac Bogdan Diklić i 22 godine mlađa Dijana Marojević svoju ljubav krunisali su rođenjem ćerke Sofije. Iako je ona stigla u poznom periodu glumčevog života, on ističe da do tada nije iskusio veću radost. "Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica… »
Ćerka Bogdana Diklića prava je lepotica: Glumcu je ona dala razlog da živi (FOTO)
Nova 03.05.2026
Glumac Bogdan Diklić i Dijana Marojević svoju ljubav krunisali su rođenjem ćerke Sofije. Iako je ona stigla u poznom periodu glumčevog života, on ističe da do tada nije iskusio veću radost. "Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam… »
Vesti dana »
VJT objavilo kompletnu analizu dokaza: Milić nije bio u restoranu „27“ u vreme izvršenja krivičnog dela
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
SAD razaraju Iran: Počela odmazda zbog oborenog helikoptera - Tramp spustio pakao na zemlju
Večernje novosti pre 2 satajoš 4 povezane
„Svi napadi moraju odmah da prestanu“: Oglasio se generalni sekretar UN povodom obnovljenih sukoba na Bliskom istoku
Danas pre 3 satajoš 1 povezana