Povezane vesti
Ove bliznakinje su rođene u razmaku od par minuta, a očevi im nisu isti
BBC News 03.05.2026
Lavinija i Mišel su jedine bliznakinje sa različitim očevima u Velikoj Britaniji. Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u… »
Radio 021 03.05.2026
Lavinija i Mišel su jedine bliznakinje sa različitim očevima u Velikoj Britaniji. BBC Mišel i Lavinija Osborn Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa… »
NIN 03.05.2026
Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. "Možda sam podsvesno znala", kaže… »
Danas 03.05.2026
Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. „Možda sam podsvesno znala“, kaže… »
Južne vesti 03.05.2026
BBC Mišel i Lavinija Osborn Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. „Možda… »
Vesti dana »
Velike razlike u platama u Srbiji: Programeri zarađuju četiri puta više od zaposlenih u ugostiteljstvu
Morava info pre 22 minutajoš 24 povezane
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih
Na Univerzitetu u Nišu ostalo 1.629 slobodnih mesta u 2. upisnom roku: Samo je na ovom fakultetu sve popunjeno
Telegraf pre 2 satajoš 14 povezanih