Povezane vesti
Ove bliznakinje su rođene u razmaku od par minuta, a očevi im nisu isti
BBC News pre 28 dana
Lavinija i Mišel su jedine bliznakinje sa različitim očevima u Velikoj Britaniji. Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u… »
Radio 021 pre 28 dana
Lavinija i Mišel su jedine bliznakinje sa različitim očevima u Velikoj Britaniji. BBC Mišel i Lavinija Osborn Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa… »
NIN pre 28 dana
Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. "Možda sam podsvesno znala", kaže… »
Danas pre 28 dana
Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. „Možda sam podsvesno znala“, kaže… »
Južne vesti pre 28 dana
BBC Mišel i Lavinija Osborn Bliznakinje Mišel i Lavinija Ozborn nisu identične, ali su od rođenja vezane duboko jedna za drugu. Ali kada je Lavinija kliknula na mejl sa rezultatima kućnog DNK testa u septembru 2022, ispunio ju je osećaj straha. „Možda… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 2 satajoš 64 povezane
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 14 minutajoš 37 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 2 satajoš 50 povezanih
Kornet posle poteza koji je odveo Sparse u finale: "Ko je to, Lebron Džejms?" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 43 povezane