Povezane vesti
"Vređaju mi devojku, prete smrću": Dejan Dragojević prolazi kroz agoniju, odlučio o svemu da progovori
Mondo 03.05.2026
Pobednik Zadruga 5, Dejan Dragojević, gostovao je u emisiji "Premijera vikend specijal", gde je otvoreno govorio o prelasku u islam i sa čime se sve suočavao. Dejan je priznao i da se zbog te odluke našao na meti brojnih uvreda i negativnih komentara… »
"Zbog prelaska u islam sam dobijao pretnje smrću": Dejan Dragojević promenio veru, ovako je devojka reagovala
Telegraf 03.05.2026
Pobednik ''Zadruge 5'' Dejan Dragojević ispričao je da ga je promena vere, prelazak iz pravoslavne u islam, koštalu brojnih pretnji. On je u emsiji "Premijera vikend specijal" ispričao i kako je je njegova devojka Jovana reagovala na njegovu novu… »
"Pretili su mi smrću" Dejan Dragojević o promeni vere i osudama: Ne znam kako je to izgurala...
Kurir 03.05.2026
Pobednik ''Zadruge 5'', Dejan Dragojević, otkrio je u emisiji ''Premijera vikend specijal'', kako je njegova devojka prihvatila saznjaje o tome da je promenio veru, te je otkrio da je upravo zbog toga, on bio na meti brojnih uvreda. - Ja sam s njom tek… »
Vesti dana »
Prikupljanje dokaza ili zastrašivanje: Policija i dalje saslušava građane koji su govorili o zvučnom topu 15. marta (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih
Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
N1 Info pre 21 minutajoš 37 povezanih
RERI: Srbija tokom 2025. imala u proseku 104 dana sa prekomernim zagađenjem PM2,5 česticama
Insajder pre 7 satijoš 11 povezanih
Upaljen crveni meteo alarm, pale prve žrtve toplotnog talasa: Četiri osobe stradale u Italiji, opasno i za zdrave
Dnevnik pre 51 minutajoš 23 povezane