Povezane vesti
"Vređaju mi devojku, prete smrću": Dejan Dragojević prolazi kroz agoniju, odlučio o svemu da progovori
Mondo pre 6 dana
Pobednik Zadruga 5, Dejan Dragojević, gostovao je u emisiji "Premijera vikend specijal", gde je otvoreno govorio o prelasku u islam i sa čime se sve suočavao. Dejan je priznao i da se zbog te odluke našao na meti brojnih uvreda i negativnih komentara… »
"Zbog prelaska u islam sam dobijao pretnje smrću": Dejan Dragojević promenio veru, ovako je devojka reagovala
Telegraf pre 7 dana
Pobednik ''Zadruge 5'' Dejan Dragojević ispričao je da ga je promena vere, prelazak iz pravoslavne u islam, koštalu brojnih pretnji. On je u emsiji "Premijera vikend specijal" ispričao i kako je je njegova devojka Jovana reagovala na njegovu novu… »
"Pretili su mi smrću" Dejan Dragojević o promeni vere i osudama: Ne znam kako je to izgurala...
Kurir pre 7 dana
Pobednik ''Zadruge 5'', Dejan Dragojević, otkrio je u emisiji ''Premijera vikend specijal'', kako je njegova devojka prihvatila saznjaje o tome da je promenio veru, te je otkrio da je upravo zbog toga, on bio na meti brojnih uvreda. - Ja sam s njom tek… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 25 minutajoš 27 povezanih
Stigao odgovor Irana na najnoviji mirovni plan?! Dokument od kog zavisi budućnost sveta je u Pakistanu: Amerika udarila na tanker, Teheran preti žestokim napadom: "Držimo vas na nišanu"
Blic pre 5 minutajoš 26 povezanih
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Evo ko je nulti zaraženi hantavirusom sa kruzera smrti: Proučavao retku pticu, njegova supruga nađena mrtva nakon 15 dana
Kurir pre 55 minutajoš 82 povezane