Povezane vesti

"Samo ja mogu da spasim Maju od Asmina" Filip Car otkrio zbog čega je starleta sa Durdžićem: On s njom ne može da raskine…

"Samo ja mogu da spasim Maju od Asmina" Filip Car otkrio zbog čega je starleta sa Durdžićem: On s njom ne može da raskine…

Kurir pre 6 dana
Bivši učesnik rijalitija Filip Car se oglasio i izneo svoju analizu o aktuelnostima iz Elite 9. Filip je naglasio da mu je na prvom mestu porodični život kom se, kako kaže, maksimalno posvetio nakon svog učešća u rijaltiiju. Ovako su Maja i Filip… »
"On samo na mešalici može da radi": Filip Car žestoko opleo po Maji i Asminu, spomenuo vezu Stanije i Takija

"On samo na mešalici može da radi": Filip Car žestoko opleo po Maji i Asminu, spomenuo vezu Stanije i Takija

Telegraf pre 6 dana
Filip Car svojim učešćem u rijalitiju oduvek je privlačio pažnju, a sada e osvrnuo na aktuelne učesnike "Elite 9", kao i na dešavanja u istoj. On se iz rodne Crikvenice uključio za "Premijeru - Vikend Specijal", gde je pričao najpre o sebi. - Nekim… »
"Samo ja mogu da spasim Maju od Asmina, on može samo na mešalici da radi" Filip Car oštro o rivalu, a evo šta kaže o izjavi da…

"Samo ja mogu da spasim Maju od Asmina, on može samo na mešalici da radi" Filip Car oštro o rivalu, a evo šta kaže o izjavi da…

Blic pre 6 dana
Oštro kritikuje Majinog dečka Asmina Durdžića, navodeći da niko ne može ozbiljno da ga shvati. Iznosi svoje mišljenje o Majinom ocu Takiju, smatrajući ga lošim uzorom. Bivši rijaliti učesnik Filip Car oglasio se i analizirao dešavanja iz rijalitija… »

Vesti dana »