Povezane vesti
"Puno prešao, ali je očuvan": Mina Naumović podelila sliku sa Ognjenom - pokazala svoj primerak
Telegraf 03.05.2026
Mina Naumović i njen surpug, voditelj Ognjen Amidžić nedavno su postali bogatiji za još jednog člana, ćerku Lolu. Par uživa u ljubavi, a čini se da žive idilu što često pokazuju na društvenim mrežama. Kako je Ognjen šaljive prirode, i njegova lepša… »
"Moj muž je puno prešao, ali je očuvan" Žena Ognjena Amidžića napravila haos na mrežama: Podelila sliku sa mužem, pa rečima…
Blic 03.05.2026
Izjavila je da je Ognjen izuzetno harizmatičan i uporan čovek, te da bi sve ponovila isto. Mina je ranije otkrila da su se upoznali u Ognjenovom muzičkom studiju zbog posla. Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, ponovo je aktivna na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih
Ekonomski fakultet u Beogradu: Rekordan broj prijavljeni kandidata za upis na prvu godinu
Serbian News Media pre 3 satajoš 35 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
Glas Zaječara pre 6 satijoš 11 povezanih
Crnogorci pali zbog droge u Beogradu na vodi: Policija im pronašla kilogram kokaina (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane