Povezane vesti

Izraelski mediji: Tramp odbacio mirovni predlog Irana

Beta pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je odbacio najnoviji predlog Irana čiji je cilj okončavanje rata sa SAD, rekavši da ponuda "nije prihvatljiva", izvestio je "The Times of Israel". Tramp je to kazao tokom kratkog telefonskog za Kan News, deo javnog RTV servisa… »

N1 Info pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je odbacio najnoviji predlog Irana čiji je cilj okončavanje rata sa SAD, rekavši da ponuda "nije prihvatljiva", izvestio je "The Times of Israel". Tramp je to kazao tokom kratkog telefonskog za Kan News, deo javnog RTV servisa… »

Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je odbacio najnoviji predlog Irana čiji je cilj okončavanje rata sa SAD, rekavši da ponuda „nije prihvatljiva“, izvestio je „The Times of Israel“. Tramp je to kazao tokom kratkog telefonskog za Kan News, deo javnog RTV servisa… »

Radio sto plus pre 21 dana
Tramp je to kazao tokom kratkog telefonskog za Kan News, deo javnog RTV servisa Izraela. U objavi na platformi X citiran je Tramp: “To mi nije prihvatljivo. Proučio sam to, proučio sam sve – to nije prihvatljivo”. Tramp je rekao i da regionalna vojna… »

Pravo u centar pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je odbacio najnoviji predlog Irana čiji je cilj okončavanje rata sa SAD, rekavši da ponuda „nije prihvatljiva“, izvestio je „The Times of Israel“. Tramp je to kazao tokom kratkog telefonskog za Kan News, deo javnog RTV servisa… »
Tramp: Iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao bez mene i Netanjahua

Tramp: Iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao bez mene i Netanjahua

Euronews pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. U izjavi za… »
Vitkof: SAD razgovaraju sa Iranom dok razmatraju predloge za okončanje rata

Vitkof: SAD razgovaraju sa Iranom dok razmatraju predloge za okončanje rata

Euronews pre 21 dana
Specijalni američki izaslanik Stiv Vitkof izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države razgovaraju sa Iranom dok razmatraju predloge za okončanje rata. Vitkof je to rekao za CNN dok je sa američkim predsednikom Donaldom Trampom prisustvovao takmičenju… »
Vitkof poručuje: Pregovaramo sa Iranom dok razmatramo predloge za okončanje rata

Vitkof poručuje: Pregovaramo sa Iranom dok razmatramo predloge za okončanje rata

Večernje novosti pre 21 dana
SPECIJALNI američki izaslanik Stiv Vitkof izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države razgovaraju sa Iranom dok razmatraju predloge za okončanje rata. foto: Will Oliver / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia Vitkof je to rekao za… »
Poznata odluka Trampa o novom planu Irana za kraj rata: Telefonom rekao sve izraelskom novinaru

Poznata odluka Trampa o novom planu Irana za kraj rata: Telefonom rekao sve izraelskom novinaru

Mondo pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp je, prema saznanjima dopisnika izraelskog dopisnika Natana Gutmana, odbio novi predlog Irana za kraj rata na Bliskom istoku, prenosi " Times of Izrael". On tvrdi da je telefonom razgovarao sa američkim predsednikom na tu… »
Tramp: Novi iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao da nije mene i Netanjahua

Tramp: Novi iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao da nije mene i Netanjahua

Newsmax Balkans pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. U izjavi za izraelski… »
"Izrael ne bi postojao da nema Bibija i mene! Ne dopada mi se iranski plan!" Tramp proučio i odbacio najnoviji mirovni predlog…

"Izrael ne bi postojao da nema Bibija i mene! Ne dopada mi se iranski plan!" Tramp proučio i odbacio najnoviji mirovni predlog…

Kurir pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je za dopisnika izraelske mreže Kan, Natana Gutmana, da je najnoviji predlog Irana za rešavanje regionalnog sukoba "neprihvatljiv". "Meni to nije prihvatljivo. Proučio sam ga, proučio sam sve — nije prihvatljivo"… »
Tramp ekspresno odbacio iranski mirovni predlog

Tramp ekspresno odbacio iranski mirovni predlog

Telegraf pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim i naglasio da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. Tramp je u izjavi… »

Insajder pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. Foto: AP… »
"Iranski predlog je neprihvatljiv", Tramp jasan: Izrael ne bi postojao bez mene i Bibija

"Iranski predlog je neprihvatljiv", Tramp jasan: Izrael ne bi postojao bez mene i Bibija

Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. Foto: Fatemeh… »

Vesti dana »