Повезане вести

Израелски медији: Трамп одбацио мировни предлог Ирана

Бета пре 38 минута
Председник САД Доналд Трамп је одбацио најновији предлог Ирана чији је циљ окончавање рата са САД, рекавши да понуда "није прихватљива", известио је "Тхе Тимес оф Исраел". Трамп је то казао током кратког телефонског за Кан… »

Н1 Инфо пре 28 минута
Председник САД Доналд Трамп је одбацио најновији предлог Ирана чији је циљ окончавање рата са САД, рекавши да понуда "није прихватљива", известио је "Тхе Тимес оф Исраел". Трамп је то казао током кратког телефонског за Кан… »

Сербиан Невс Медиа пре 38 минута
Председник САД Доналд Трамп је одбацио најновији предлог Ирана чији је циљ окончавање рата са САД, рекавши да понуда „није прихватљива“, известио је „Тхе Тимес оф Исраел“. Трамп је то казао током кратког телефонског за Кан… »

Радио сто плус пре 23 минута
Трамп је то казао током кратког телефонског за Кан Невс, део јавног РТВ сервиса Израела. У објави на платформи КС цитиран је Трамп: “То ми није прихватљиво. Проучио сам то, проучио сам све – то није прихватљиво”. Трамп је рекао… »

Право у центар пре 38 минута
Председник САД Доналд Трамп је одбацио најновији предлог Ирана чији је циљ окончавање рата са САД, рекавши да понуда „није прихватљива“, известио је „Тхе Тимес оф Исраел“. Трамп је то казао током кратког телефонског за Кан… »
Трамп: Ирански предлог неприхватљив, Израел не би постојао без мене и Нетањахуа

Еуроневс пре 2 сата
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »
Виткоф: САД разговарају са Ираном док разматрају предлоге за окончање рата

Виткоф: САД разговарају са Ираном док разматрају предлоге за окончање рата

Еуроневс пре 2 сата
Специјални амерички изасланик Стив Виткоф изјавио је данас да Сједињене Америчке Државе разговарају са Ираном док разматрају предлоге за окончање рата. Виткоф је то рекао за ЦНН док је са америчким председником Доналдом Трампом… »
Виткоф поручује: Преговарамо са Ираном док разматрамо предлоге за окончање рата

Виткоф поручује: Преговарамо са Ираном док разматрамо предлоге за окончање рата

Вечерње новости пре 1 сат
СПЕЦИЈАЛНИ амерички изасланик Стив Виткоф изјавио је данас да Сједињене Америчке Државе разговарају са Ираном док разматрају предлоге за окончање рата. фото: Вилл Оливер / Поол виа ЦНП / СпласхНевс.цом / Спласх / Профимедиа… »
Позната одлука Трампа о новом плану Ирана за крај рата: Телефоном рекао све израелском новинару

Позната одлука Трампа о новом плану Ирана за крај рата: Телефоном рекао све израелском новинару

Мондо пре 2 сата
Амерички председник Доналд Трамп је, према сазнањима дописника израелског дописника Натана Гутмана, одбио нови предлог Ирана за крај рата на Блиском истоку, преноси " Тимес оф Израел". Он тврди да је телефоном разговарао са… »
Трамп: Нови ирански предлог неприхватљив, Израел не би постојао да није мене и Нетањахуа

Трамп: Нови ирански предлог неприхватљив, Израел не би постојао да није мене и Нетањахуа

Невсмакс Балканс пре 3 сата
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »
"Израел не би постојао да нема Бибија и мене! Не допада ми се ирански план!" Трамп проучио и одбацио најновији мировни предлог…

"Израел не би постојао да нема Бибија и мене! Не допада ми се ирански план!" Трамп проучио и одбацио најновији мировни предлог…

Курир пре 3 сата
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је за дописника израелске мреже Кан, Натана Гутмана, да је најновији предлог Ирана за решавање регионалног сукоба "неприхватљив". "Мени то није прихватљиво. Проучио сам га, проучио сам… »
Трамп експресно одбацио ирански мировни предлог

Трамп експресно одбацио ирански мировни предлог

Телеграф пре 3 сата
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим и нагласио да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »

Инсајдер пре 3 сата
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »
"Ирански предлог је неприхватљив", Трамп јасан: Израел не би постојао без мене и Бибија

"Ирански предлог је неприхватљив", Трамп јасан: Израел не би постојао без мене и Бибија

Вечерње новости пре 3 сата
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »

Вести дана »