Povezane vesti
Merc: SAD od ključnog značaja za NATO, uprkos razlikama u mišljenjima
Newsmax Balkans pre 13 sati
Sjedinjene Američke Države su od ključnog značaja za NATO uprkos razlikama u mišljenjima, izjavio je danas nemački kancelar Fridrih Merc. "I dalje sam uveren da su Amerikanci najvažniji partner za nas u Severnoatlantskoj alijansi", rekao je Merc u… »
"Situacija je eskalirala, ali to nije ništa novo": Merc o odluci SAD-a da povuče 5.000 vojnika iz Nemačke
N1 Info pre 15 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da ga nije iznenadila odluka Vlade Sjedinjenih Američkih Država da povuče 5.000 američkih vojnika iz Nemačke. "Sve što smo čuli poslednjih dana nije ništa novo. Situacija je možda donekle eskalirala, ali to nije… »
Merc promenio "ploču" nakon žestoke svađe sa Trampom, usledio preokret: Zapanjio javnost svojom najnovijom izjavom
Blic pre 16 sati
Nemački kancelar tvrdi da planovi SAD o smanjenju prisustva vojnika u Nemačkoj nisu povezani sa sporom oko Trampove strategije u Iranu Tramp je najavio mogućnost povlačenja dela američkih vojnika iz Nemačke, kojih je trenutno oko 40.000 Sjedinjene… »
Merc: SAD su ključne za NATO uprkos razlikama u mišljenjima
Euronews pre 16 sati
Sjedinjene Američke Države su od ključnog značaja za NATO uprkos razlikama u mišljenjima, izjavio je danas nemački kancelar Fridrih Merc. “I dalje sam uveren da su Amerikanci najvažniji partner za nas u Severnoatlantskoj alijansi“, rekao je Merc u… »
Merc se uzda u Trampa: SAD su ključne za NATO uprkos razlikama u mišljenjima
Večernje novosti pre 17 sati
SJEDINjENE Američke Države su od ključnog značaja za NATO uprkos razlikama u mišljenjima, izjavio je danas nemački kancelar Fridrih Merc. Foto: Depositphotos/daboost, Mike Schmidt/imago stock&people/POU/Zuma Press/Profimedia “I dalje sam uveren da su… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTV pre 43 minutajoš 73 povezane
Kakvo će vreme biti za Đurđevdan? RHMZ se oglasio novom prognozom, evo kada se očekuje preokret
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 38 minutajoš 40 povezanih
SZO: Rizik od hantavirusa nizak za širu populaciju, nema potrebe za ograničavanjem putovanja
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane