Povezane vesti
"Mi smo rodbina" Žena varala Dejana Dragojevića sa Carom, pa onda saznali istinu: "Moja vrata su mu uvek otvorena" Evo šta on…
Kurir pre 27 dana
Nekadašnjeg pobednika Zadruge, Dejana Dragojevića, bivša žena Dalila Dragojević javno je varala u rijalitiju sa Filipom Carem. O ovoj aferi se naširoko pisalo i pričalo. Posle mnogo vremena od tog događaja, Dejan je rešio da progovori o Filipu i istakao… »
"Mi smo rodbina! Ovo je španska serija" Dejana Dragojevića je bivša žena varala sa Carem, a on sad otkriva kako su njih…
Blic pre 27 dana
Dejan je istakao da sa Filipom ima korektan odnos i da su vrata njegove kuće za njega uvek otvorena. Takođe je pohvalio Staniju Dobrojević za učešće u rijalitiju 'Elita 9', navodeći da bi voleo da ona pobedi. Dejana Dragojevića je bivša žena Dalila… »
Vesti dana »
Skinut transparent „Srbija pobeđuje“ sa Palate Albanija, građani pozdravili uklanjanje (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 90 povezanih
Nikad nije šutirao penal, a baš ovaj je tražio: Bivši igrač Dinamo Zagreba tragičar finala Lige šampiona
Mondo pre 28 minutajoš 63 povezane
(Foto, video) Automatsku pušku i flašu s benzinom sakrili u žbunju na Vračaru: Uhapšena dvojica muškaraca, evo šta je pronađeno u njihovim stanovima
Blic pre 3 satajoš 23 povezane
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 2 satajoš 102 povezane