Povezane vesti

Očevi osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje

Očevi osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje

Insajder pre 5 sati
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. Očevi osnivači SAD. Foto: John Bakator/Unsplash "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor… »
Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje

Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje

Beta pre 6 sati
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »

Serbian News Media pre 6 sati
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »

Radio sto plus pre 6 sati
“Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim”, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu Masters, hrišćanskoj školi u Santa Klariti, Kalifornija. Osnivači SAD, kaže Frejzer, nisu stvorili hrišćansku republiku… »

Pravo u centar pre 6 sati
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »

Vesti dana »

Zvezde pobedila Zlatibor za plasman na finalni turnir KLS

Zvezde pobedila Zlatibor za plasman na finalni turnir KLS

Politika pre 38 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 4. maj

Na današnji dan, 4. maj

B92 pre 5 satijoš 1 povezana
Bagei: Iran primio odgovor Amerike

Bagei: Iran primio odgovor Amerike

Politika pre 48 minutajoš 2 povezane