Povezane vesti
Očevi osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Insajder 03.05.2026
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. Očevi osnivači SAD. Foto: John Bakator/Unsplash "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor… »
Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Beta 03.05.2026
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Serbian News Media 03.05.2026
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Radio sto plus 03.05.2026
“Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim”, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu Masters, hrišćanskoj školi u Santa Klariti, Kalifornija. Osnivači SAD, kaže Frejzer, nisu stvorili hrišćansku republiku… »
Pravo u centar 03.05.2026
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Vesti dana »
Tramp šalje Zelenskom vredan paket Pošiljka stiže u Ukrajinu za par dana: Evo o čemu je reč
Blic pre 15 minutajoš 29 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Insajder pre 5 satijoš 29 povezanih