Povezane vesti
Očevi osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Insajder pre 21 dana
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. Očevi osnivači SAD. Foto: John Bakator/Unsplash "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor… »
Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Beta pre 21 dana
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. "Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim", kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Osnivači nisu stvorili hrišćanske SAD, ali je religija oblikovala njihovo razmišljanje
Serbian News Media pre 21 dana
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim”, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu Masters, hrišćanskoj školi u Santa Klariti, Kalifornija. Osnivači SAD, kaže Frejzer, nisu stvorili hrišćansku republiku… »
Pravo u centar pre 21 dana
Kada govori o ulozi religije u osnivanju Sjedinjenih Američkih Država, istoričar Greg Frejzer ne privlači željnu publiku. „Nijedna strana zapravo ne želi da čuje šta ja govorim“, kaže Frejzer, profesor istorije i političkih studija na Univerzitetu… »
Vesti dana »
Tramvaj izleteo iz šina i udario u izlog: Evo šta kažu svedoci FOTO/VIDEO
B92 pre 24 minutajoš 105 povezanih
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 4 satijoš 7 povezanih