Повезане вести
Министар Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Н1 Инфо пре 13 сати
Потпредседник Владе Србије и министар финансија Синиша Мали је вечерас казао да је неутралан ефекат средстава Европске уније (ЕУ) на буџет Србије, док поједини медији кажу да би могла да буду замрзнута. "Ту се ради о кредитима… »
Министар Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Сербиан Невс Медиа пре 13 сати
Потпредседник Владе Србије и министар финансија Синиша Мали је вечерас казао да је неутралан ефекат средстава Европске уније (ЕУ) на буџет Србије, док поједини медији кажу да би могла да буду замрзнута. „Ту се ради о кредитима… »
Мали: Србија једна од најбрже растућух економија у Европи упркос изазовима
Еуроневс пре 12 сати
Министар финансија Синиша Мали изјавио је вечерас да је Србија, са стопом раста БДП-а у првом кварталу од 3 одсто, једна од најбрже растућих економија у Европи, упркос сложеним геополитичким околностима и додао да опзицију радује… »
Радио сто плус пре 13 сати
“Ту се ради о кредитима, а остало су грантови. Ја у буџету не рачунам на то – ако се деси, деси се. Међутим, све је то везано за реформе које Србија спроводи на путу за ЕУ. Више сам посвећен томе да ми остваримо наше циљеве, а… »
Мали: "Опет смо једна од најбрже растућих економија у Европи"
Б92 пре 13 сати
Министар финансија Синиша Мали гостовао је у емисији Хит твит на Пинку. "Сви који су у опозицији били су већ на власти, па су земљу оставили у банкроту пре 2012. Они су без програма и планова, без политике, њихов једини циљ је… »
Мали: Наша политика усмерена је на раст и развој, док опозиција нема план и програм
Еуроневс пре 13 сати
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да је политика актуелног руководство Србије усмерена на раст, развој, повећање плата, пензија, мир и стабилност, за разлику од њихових… »
Вести дана »
Обележавање трец́е годишњице масовног убиства у Дубони и Малом Орашју /фото/
Спутник пре 1 минутјош 57 повезаних
УЖИВО КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Напад на танкер код УАЕ, пројектили погодили брод у Ормуском мореузу
Еуроневс пре 36 минутајош 30 повезаних
Потрес у Ватерполо савезу Србије: Изненадна оставка селектора
BBC News пре 46 минутајош 35 повезаних
Осми самит Европске политичке заједнице у Јеревану, Србију представља премијер Мацут
РТС пре 1 минутјош 21 повезана
Прогноза времена за понедељак, 4. мај: Хладно јутро, током дана сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 24 повезане