Povezane vesti
Ministar Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to
N1 Info pre 21 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Ministar Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to
Serbian News Media pre 21 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. „Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja u budžetu ne računam na to – ako se desi, desi se. Međutim, sve je to vezano za reforme koje Srbija sprovodi na putu za EU. Više sam posvećen tome da mi ostvarimo naše ciljeve, a neka se oni bave… »
Mali: Srbija jedna od najbrže rastućuh ekonomija u Evropi uprkos izazovima
Euronews pre 21 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras da je Srbija, sa stopom rasta BDP-a u prvom kvartalu od 3 odsto, jedna od najbrže rastućih ekonomija u Evropi, uprkos složenim geopolitičkim okolnostima i dodao da opziciju raduje mogućnost da se zamrznu… »
Mali: "Opet smo jedna od najbrže rastućih ekonomija u Evropi"
B92 pre 21 dana
Ministar finansija Siniša Mali gostovao je u emisiji Hit tvit na Pinku. "Svi koji su u opoziciji bili su već na vlasti, pa su zemlju ostavili u bankrotu pre 2012. Oni su bez programa i planova, bez politike, njihov jedini cilj je vlast", rekao je Mali… »
Mali: Naša politika usmerena je na rast i razvoj, dok opozicija nema plan i program
Euronews pre 21 dana
Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je politika aktuelnog rukovodstvo Srbije usmerena na rast, razvoj, povećanje plata, penzija, mir i stabilnost, za razliku od njihovih političkih oponenata koji… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 15 satijoš 18 povezanih
(VIDEO) Grčki bogovi nisu dali da trofej ode iz Atine - Olimpijakos prvak Evrope!
Sportske.net pre 1 danjoš 32 povezane
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak rekordnog 82. grend slema
RTS pre 1 danjoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 8 satijoš 25 povezanih