Povezane vesti
Japanski astronomi napravili grupu za potragu za vanzemaljcima
Radio 021 04.05.2026
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom, a prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće veliku potragu za vanzemaljcima: Uređaji usmereni ka misterioznom signalu
B92 04.05.2026
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom. Naime, prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće potragu za vanzemaljcima Prva istraživanja radio-signala već sledećeg leta: Evo zašto su pohitali da ih…
Kurir 04.05.2026
Prva istraživanja radio-signala u potrazi za vanzemaljskim životom zakazana su za naredno leto, najavili su astronomi iz Japana, koji su pokrenuli prvu organizaciju u toj zemlji, posvećenu potrazi za životom i inteligencijom van naše planete. Stručnjak… »
Vesti dana »
Kejn emotivnim rečima pričao o svom saigraču iz reprezentacije! Napadač Engleske oduševio celu naciju, na ovaj način mnoge je raspametio!
Kurir pre 16 minutajoš 14 povezanih
Englezi smislili vrhunsku šalu na račun Norvežana zbog vikinškog veslanja: Prepevali svoju kultnu pesmu
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Linda Noskova: Morala sam dobro da se namučim, zajedno smo ispisale istoriju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tuhel: Moramo da igramo bolje, ali srećan sam zbog plasmana u polufinale SP
Radio sto plus pre 2 satajoš 2 povezane