Povezane vesti
Japanski astronomi napravili grupu za potragu za vanzemaljcima
Radio 021 pre 19 dana
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom, a prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće veliku potragu za vanzemaljcima: Uređaji usmereni ka misterioznom signalu
B92 pre 19 dana
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom. Naime, prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće potragu za vanzemaljcima Prva istraživanja radio-signala već sledećeg leta: Evo zašto su pohitali da ih…
Kurir pre 19 dana
Prva istraživanja radio-signala u potrazi za vanzemaljskim životom zakazana su za naredno leto, najavili su astronomi iz Japana, koji su pokrenuli prvu organizaciju u toj zemlji, posvećenu potrazi za životom i inteligencijom van naše planete. Stručnjak… »
Vesti dana »
Okupljanje na Trgu Republike u Beogradu, na majicama se štampa Studenti pobeđuju
Serbian News Media pre 26 minutajoš 48 povezanih
(BLOG) "Ti i ja, Slavija": Kolone iz svih pravaca pristižu na studentski skup
N1 Info pre 41 minutajoš 29 povezanih
Partizan ubedljiv protiv Radnika, Natho završio igračku karijeru
Radio sto plus pre 16 minutajoš 34 povezane
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
N1 Info pre 41 minutajoš 24 povezane