Povezane vesti
Japanski astronomi napravili grupu za potragu za vanzemaljcima
Radio 021 04.05.2026
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom, a prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće veliku potragu za vanzemaljcima: Uređaji usmereni ka misterioznom signalu
B92 04.05.2026
Japanski astronomi pokrenuli su, kako navode, prvu organizaciju u zemlji posvećenu potrazi za vanzemljskim životom. Naime, prva istraživanja radio signala zakazana su za sledeće leto. "Oni sigurno postoje negde u svemiru. Uzbuđen sam što pretvaramo ovo u… »
Japan pokreće potragu za vanzemaljcima Prva istraživanja radio-signala već sledećeg leta: Evo zašto su pohitali da ih…
Kurir 04.05.2026
Prva istraživanja radio-signala u potrazi za vanzemaljskim životom zakazana su za naredno leto, najavili su astronomi iz Japana, koji su pokrenuli prvu organizaciju u toj zemlji, posvećenu potrazi za životom i inteligencijom van naše planete. Stručnjak… »
Vesti dana »
Završen prvi krug pregovora Amerike i Irana! Tramp žestoko preti Irancima zbog Ormuza: Zatvorite ga i više nećete imati državu! (video, foto)
Kurir pre 6 minutajoš 89 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 9 satijoš 31 povezana