Povezane vesti
Sofija Janićijević konačno otkrila istinu o aferi sa Danetom (70), kaje se samo zbog jedne svati: "Bio mi je eksperiment, bila…
Blic pre 12 dana
Sofija ističe da joj je najviše žao zbog gubitka Terze i želi da uspostavi makar neku komunikaciju sa njim. Priznala je da je Terzi nedostaje i da razmišlja kako da ga ponovo osvoji, prateći sitne razmene u svakodnevici. Sofija Janićijević već danima je… »
"Bio mi je eksperiment" Sofija Janićijević konačno otkrila istinu o aferi sa Danetom (70) - Ja bih možda ovo ponovo ponovila…
Kurir pre 12 dana
Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Sofiju Janićijević u “Šiša baru”, gde je ona otvoreno progovorila o svom turbulentnom emotivnom životu i odnosima koji su uzdrmali javnost. Sofija je priznala da joj je odnos sa Danetom u jednom trenutku prijao, ali… »
"Bio mi je eksperiment": Sofija Janićijević priznala da žali zbog odnosa sa Danetom (70)
Telegraf pre 12 dana
Sofija Janićijević progovorila je o svom turbulentnom ljubavnom životu i konačno pričala o starijem muškarcu Danetu (70) sa kojim je povezuju. Ona je u "Šiša baru" razgovarala sa Darkom Tanasijevićem i pričala o odnosima koji su uzdrmali javnost. Sofija… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Predsednik Vučić danas i sutra u poseti Azerbejdžanu, učestvuje na Svetskom urbanom forumu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana