Povezane vesti

"Jednog jutra sam otišla po novine i kad sam se vratila, nije je bilo": Majci naše glumice dali pogrešnu dijagnozu

"Jednog jutra sam otišla po novine i kad sam se vratila, nije je bilo": Majci naše glumice dali pogrešnu dijagnozu

Mondo pre 2 sata
Glumica Jana Milić Ilić, koja je publici poznata po ulozi u seriji "Istine i laži", jednom prilikom je govorila o svom životu, ali i o teškom periodu kroz koji je prošla nakon gubitka majke. Njena majka se borila sa karcinomom koji je, nažalost, kasno… »
"Bilo je momenata kada me ne prepoznaje..." Glumica progovorila o smrti majke, za njenu bolest kasno saznali

"Bilo je momenata kada me ne prepoznaje..." Glumica progovorila o smrti majke, za njenu bolest kasno saznali

Telegraf pre 2 sata
Glumica Jana Milić Ilić svoj privatni život ne izlaže javnosti preterano, ali je jednom prilikom govorila o smrti majke. Zvezda serije "Istine i laži" pričala je jednom prilikom o najtežem životnom periodu, koji ju je zauvek obeležio. - Imala sam… »
"Jednog jutra sam otišla po novine, i kad sam se vratila, nije je bilo." Našu glumicu majka nije prepoznavala: "Mislili smo da…

"Jednog jutra sam otišla po novine, i kad sam se vratila, nije je bilo." Našu glumicu majka nije prepoznavala: "Mislili smo da…

Kurir pre 3 sata
Jana Milić Ilić proslavila se ulogom u seriji "Istine i laži", a jendom prilikom je govorila o životu, gubitku majke i teškom periodu kroz koji je prošla. Njena majka je imala karcinom koji je kasno dijagnostikovan, a njena smrt je obeležila život… »
"Otišla sam po novine, kada sam se vratila nje nije bilo" Janu majka nije prepoznavala: "Imala je poslednji stadijum raka…

"Otišla sam po novine, kada sam se vratila nje nije bilo" Janu majka nije prepoznavala: "Imala je poslednji stadijum raka…

Blic pre 4 sati
Jana je danas u braku sa producentom Mišom Ilićem i ima sina Đorđa, a njihova ljubavna priča je posebna. Svoju majku opisuje kao izuzetno hrabru, inteligentnu i snažnu ženu koja joj je danas uzor. Glumica Jana Milić Ilić proslavila se ulogom u seriji… »

Vesti dana »