Povezane vesti
Evo kako je Vojaž reagovao na vest o raskidu Breskvice: Reper se osvrnuo na njihov odnos, pomenuo i njene nove pesme
Mondo pre 2 sata
Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž stigao je tokom prethodnog dana u Beograd, a na aedrodromu je dao izjavu za domaće medije. Na početku se osvrnuo na protekli nastup sa kolegom Nućijem, sa kojim dugo nije nastupao, iako su nekada bili nerazdvojni… »
"Dečko nije uračunljiv, lupa gluposti": Vojaž pobesneo zbog Henijeve izjave da je sa Breskvicom bio iz koristi
Mondo pre 4 sati
Javnost je nedavno ostala zatečena izjavom producenta Henija, koji je indirektno rekao da je njegov kolega Mihajlo Veruović Vojaž navodno ušao u emotivnu vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom iz koristi tj. kako bi s njom u muzici napravio… »
Vojaž poludeo zbog Henijeve izjave da je Breskvicu smuvao iz koristi: "Dečko nije uračunljiv! Morao je da..."
Telegraf pre 5 sati
Javnost je nedavno ostala zatečena izjavom producenta Henija, koji je indirektno rekao da je njegov kolega Mihajlo Veruović Vojaž navodno ušao u emotivnu vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom iz koristi tj. kako bi s njom u muzici napravio… »
"Šta me to pitate, šta me briga" Vojaž izgubio nerve kad su ga pitali za raskid Breskvice i policajca! Jednom rečenicom stavio…
Kurir pre 5 sati
Reper Mihajlo Veruović Vojaž se osvrnuo na protekli nastup sa kolegom Nućijem, sa kojim dugo nije nastupao, iako su nekada bili nerazdvojni dvojac. - Generalno nisam dugo nastupao, radio sam na albumima, tako da, klasika - rekao je na početku. Vojaž je… »
"Ono ranije što je radila..." Vojaž prvi put o raskidu Breskvice sa dečkom policajcem: "Smara me to"
Blic pre 6 sati
Poručio je da je njihova veza davno završena i da nema razloga za dalje povezivanje. Priznao je da je poslušao novi Breskvicin album čim je izašao, ali da nije fan njenog novog muzičkog pravca. Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž uhvaćen je po povratku u… »
Pogledajte reakciju Vojaža na vest da je Breskvica raskinula dugu vezu! Spomenuo i njene pesme: "Ona je..."
Telegraf pre 6 sati
Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž stigao je tokom prethodnog dana u Beograd, a ekipa Telegrafa snimila ga je na aerodromu "Nikola Tesla". Pevač je dao kratku izjavu za naš portal, a na početku se osvrnuo na protekli nastup sa kolegom Nućijem, sa kojim… »
Vesti dana »
Nemanja preživeo metke monstruma, danas prvi put posle 3 godine šutnuo loptu: Otvorio memorijalnu utakmicu u Malom Orašju u čast nastradalih prijatelja (video)
Kurir pre 2 satajoš 79 povezanih
Tokom praznika otkriveno više od 24.000 prekršaja: Sankcionisano 16.000 vozača zbog prekoračenja brzine
Mondo pre 12 minutajoš 43 povezane
(Audio) stigla direktna pretnja Americi! Revolucionarna garda najavljuje krvoproliće u Ormuzu, panika i u UAE: Iranci tvrde da su napali brod SAD, Vašington odbrusio - "kakva laž!"
Blic pre 12 minutajoš 36 povezanih
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodovi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni; Melanšon: Tram je poražen
Večernje novosti pre 7 minutajoš 50 povezanih
Alarm zbog kruzera smrti, preduzimaju se hitne mere! Oglasila se SZO zbog širenja smrtonosnog virusa
Blic pre 2 satajoš 33 povezane