Povezane vesti

Poznatu Srpkinju sa 12 silovao sveštenik u rodnom gradu: Progovorila javno o stravičnim detaljima

Poznatu Srpkinju sa 12 silovao sveštenik u rodnom gradu: Progovorila javno o stravičnim detaljima

Mondo pre 5 dana
Svojevremeno je kontroverzna rijaliti učesnica Viktorija Mitrović u Zadruzi ispričala potresne detalje iz privatnog života koji su tada šokirali i rasplakali domaću javnost. Naime, Viktoriju je, kada je imala 12 godina, silovao sveštenik u njenom rodnom… »
"Sveštenik me je silovao kada sam imala 12 godina": Srpska starleta priznala da se bavi prostitucijom, a onda usledio…

"Sveštenik me je silovao kada sam imala 12 godina": Srpska starleta priznala da se bavi prostitucijom, a onda usledio…

Blic pre 6 dana
Sveštenik koji je izvršio zločin osuđen je i nalazi se u zatvoru, ali Viktorija i dalje nosi posledice trauma. Postala je poznata široj javnosti kroz rijaliti 'Zadruga' i turbulentnu vezu sa Markom Osmakčićem. Viktorija Mitrović najkontroverznija je… »
Silovao je sveštenik sa 12 godina, bavila se prostitucijom, s dečkom imala odnose pred milionima, pa je terao da abortira! Šok…

Silovao je sveštenik sa 12 godina, bavila se prostitucijom, s dečkom imala odnose pred milionima, pa je terao da abortira! Šok…

Kurir pre 6 dana
Viktorija Mitrović svojevremeno je učestvovala je u rijalitiju Zadruga gde je ispričala veoma potresne detalje iz svog života. Kada je imala svega 12 godina, doživela je silovanje od strane sveštenika iz njenog rodnog grada. „Znam da ću o ovome svakako… »

Vesti dana »