Povezane vesti
Atlantic Grupa ulaže 11 milijuna eura u waterdrop - globalni microdrink brend
SEEbiz 04.05.2026
ZAGREB – Atlantic Grupa je, nastavno na uspješnu distribucijsku suradnju s brendom waterdrop na četiri ključna tržišta – u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji – donijela odluku o daljnjem produbljivanju strateškog partnerstva ulaganjem u samu… »
Atlantic ulaže u waterdrop
Biznis.rs 04.05.2026
Alternativa klasičnim bezalkoholnim pićima. Imajući u vidu uspešnu distribucionu saradnju s brendom waterdrop na četiri ključna tržišta – u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, Atlantic Grupa je donela odluku o daljem produbljivanju strateškog… »
Atlantic ulaže u Waterdrop
Blic 04.05.2026
Ulaganje Atlantic Grupe motivisano je rastućim trendovima u industriji, a waterdrop® predstavlja brend sa značajnim potencijalom dugoročnog rasta. Waterdrop® kombinuje digitalnu i fizičku prodaju te sarađuje s vodećim sportskim događajima i poznatim… »
Atlantic ulaže u waterdrop® – globalni microdrink brend
Nedeljnik 04.05.2026
Imajući u vidu uspešnu distribucionu saradnju s brendom waterdrop® na četiri ključna tržišta – u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, Atlantic Grupa je donela odluku o daljem produbljivanju strateškog partnerstva ulaganjem u samu kompaniju… »
Atlantic ulaže u Waterdrop® - globalni microdrink brend
Telegraf 04.05.2026
Imajući u vidu uspešnu distribucionu saradnju s brendom waterdrop® na četiri ključna tržišta – u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, Atlantic Grupa je donela odluku o daljem produbljivanju strateškog partnerstva ulaganjem u samu kompaniju… »
Vesti dana »
Selektor Norveške: Ponosan sam, ali mi je žao igrača zbog poraza
Radio sto plus pre 8 minutajoš 8 povezanih
Linda Noskova: Morala sam dobro da se namučim, zajedno smo ispisale istoriju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tuhel: Moramo da igramo bolje, ali srećan sam zbog plasmana u polufinale SP
Radio sto plus pre 1 satjoš 2 povezane