Povezane vesti

"Umirem od raka, sporo ide" Potresne reči Vedrane Rudan o borbi s opakom bolešću: Ćerka mi osvežava telo krpom

"Umirem od raka, sporo ide" Potresne reči Vedrane Rudan o borbi s opakom bolešću: Ćerka mi osvežava telo krpom

Dnevnik pre 26 dana
Spisateljica Vedrana Rudan svoj blog piše sve ređe, jer se bori sa teškom bolešću. Sada je u novoj objavi progovorila o teškom borbi, ali i svojoj deci koja u najtežim trenucima brinu o njoj. Na blogu "Rudan.info", Vedrana Rudan je objavila tekst pod… »
Umirem od raka, sporo ide: Vedrana Rudan u potresnom tekstu opisala detalje borbe sa teškom bolešću

Umirem od raka, sporo ide: Vedrana Rudan u potresnom tekstu opisala detalje borbe sa teškom bolešću

Večernje novosti pre 26 dana
KNjIŽEVNICA Vedrana Rudan svoj blog piše sve ređe, jer se bori s teškom bolešću. Sada je u novoj objavi progovorila o teškoj borbi, ali i svojoj deci koja u najtežim trenucima brinu o njoj. Photo: Zorana Mandic/ATAImages Vedrana je u svom novom blogu na… »
"Umirem od raka, sporo ide": Vedrana Rudan u potresnom tekstu opisala detalje svoje borbe

"Umirem od raka, sporo ide": Vedrana Rudan u potresnom tekstu opisala detalje svoje borbe

Nova pre 26 dana
Književnica Vedrana Rudan otvoreno govori o svojoj borbi sa kancerom. Vedrana je sada u svom novom blogu na Rudan.info objavila novi tekst, "Imati decu... nemati decu", u kom je otkrila nove detalje svoje borbe. Njen tekst prenosimo u celosti: "Hiljadu… »
"Ćerka mi krpom osvežava telo": Vedrana Rudan napustila bolnicu, otkrila kako porodica podnosi njenu bolest

"Ćerka mi krpom osvežava telo": Vedrana Rudan napustila bolnicu, otkrila kako porodica podnosi njenu bolest

Mondo pre 26 dana
Vedrana Rudan je na svom blogu Rudan.info objavila novi tekst pod naslovom "Imati decu… nemati decu", u kojem je podelila lično iskustvo i razmišljanja iz perioda borbe sa kancerom. "Hiljadu sam puta u životu sebi postavila to pitanje. Kad si žena, kad… »
"Nepokretna plačem, sin me poljubio u čelo": Potresni detalji borbe Vedrane Rudan, sve se saznalo iz bolnice

"Nepokretna plačem, sin me poljubio u čelo": Potresni detalji borbe Vedrane Rudan, sve se saznalo iz bolnice

Telegraf pre 26 dana
Spisateljica Vedrana Rudan svoj blog piše sve ređe, jer se bori sa teškom bolešću. Sada je u novoj objavi progovorila o teškom borbi, ali i svojoj deci koja u najtežim trenucima brinu o njoj. Na blogu "Rudan.info", Vedrana Rudan je objavila tekst pod… »
"Ćerka mi krpom osvežava telo. Nepokretna plačem" Vedrana Rudan do detalja opisala životnu borbu: "Umirem od raka, sporo ide"…

"Ćerka mi krpom osvežava telo. Nepokretna plačem" Vedrana Rudan do detalja opisala životnu borbu: "Umirem od raka, sporo ide"…

Kurir pre 26 dana
Spisateljica Vedrana Rudan je na svom blogu Rudan.info objavila novi tekst pod nazivom "Imati decu… nemati decu", u kom je opisala svoj život tokom borbe sa kancerom. "Hiljadu sam puta u životu sebi postavila to pitanje. Kad si žena, kad pišeš, svi svaku… »
"Nepokretna plačem, ćerka mi osvežava telo krpom" Vedrana Rudan o najtežoj životnoj borbi: "Umirem od raka, sporo ide"

"Nepokretna plačem, ćerka mi osvežava telo krpom" Vedrana Rudan o najtežoj životnoj borbi: "Umirem od raka, sporo ide"

Blic pre 26 dana
Blog tematski preispituje odnos roditelja i dece, dileme o roditeljstvu i očekivanja. Uprkos bolesti, Vedrana pronalazi utehu u porodičnim trenucima i malim radostima života. Spisateljica Vedrana Rudan svoj blog piše sve ređe, jer se bori sa teškom… »

Vesti dana »