Повезане вести
"Умирем од рака, споро иде" Потресне речи Ведране Рудан о борби с опаком болешћу: Ћерка ми освежава тело крпом
Дневник пре 9 сати
Списатељица Ведрана Рудан свој блог пише све ређе, јер се бори са тешком болешћу. Сада је у новој објави проговорила о тешком борби, али и својој деци која у најтежим тренуцима брину о њој. На блогу "Рудан.инфо", Ведрана Рудан… »
Умирем од рака, споро иде: Ведрана Рудан у потресном тексту описала детаље борбе са тешком болешћу
Вечерње новости пре 11 сати
КЊИЖЕВНИЦА Ведрана Рудан свој блог пише све ређе, јер се бори с тешком болешћу. Сада је у новој објави проговорила о тешкој борби, али и својој деци која у најтежим тренуцима брину о њој. Пхото: Зорана Мандиц/АТАИмагес Ведрана… »
"Умирем од рака, споро иде": Ведрана Рудан у потресном тексту описала детаље своје борбе
Нова пре 13 сати
Књижевница Ведрана Рудан отворено говори о својој борби са канцером. Ведрана је сада у свом новом блогу на Рудан.инфо објавила нови текст, "Имати децу... немати децу", у ком је открила нове детаље своје борбе. Њен текст… »
"Ћерка ми крпом освежава тело": Ведрана Рудан напустила болницу, открила како породица подноси њену болест
Мондо пре 13 сати
Ведрана Рудан је на свом блогу Рудан.инфо објавила нови текст под насловом "Имати децу… немати децу", у којем је поделила лично искуство и размишљања из периода борбе са канцером. "Хиљаду сам пута у животу себи поставила то… »
"Непокретна плачем, син ме пољубио у чело": Потресни детаљи борбе Ведране Рудан, све се сазнало из болнице
Телеграф пре 13 сати
Списатељица Ведрана Рудан свој блог пише све ређе, јер се бори са тешком болешћу. Сада је у новој објави проговорила о тешком борби, али и својој деци која у најтежим тренуцима брину о њој. На блогу "Рудан.инфо", Ведрана Рудан… »
"Ћерка ми крпом освежава тело. Непокретна плачем" Ведрана Рудан до детаља описала животну борбу: "Умирем од рака, споро иде"…
Курир пре 14 сати
Списатељица Ведрана Рудан је на свом блогу Рудан.инфо објавила нови текст под називом "Имати децу… немати децу", у ком је описала свој живот током борбе са канцером. "Хиљаду сам пута у животу себи поставила то питање. Кад си… »
"Непокретна плачем, ћерка ми освежава тело крпом" Ведрана Рудан о најтежој животној борби: "Умирем од рака, споро иде"
Блиц пре 18 сати
Блог тематски преиспитује однос родитеља и деце, дилеме о родитељству и очекивања. Упркос болести, Ведрана проналази утеху у породичним тренуцима и малим радостима живота. Списатељица Ведрана Рудан свој блог пише све ређе… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Напетости у Ормуском мореузу: Трамп тврди да је Америка погодила седам иранских чамаца
Данас пре 5 сатијош 1 повезана