Povezane vesti
Dečaka koji je rasplakao Srbiju ponovo zadesila tragedija: Nikoli iz Titela umro najveći oslonac, ostao je sam sa bakom i…
Blic 04.05.2026
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Mali Nikola ostaje sam sa bakom": Preminuo deka dečaka koji je ujedinio Srbiju, oglasio se humanitarac Marko Nikolić
Mondo 04.05.2026
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Ostaje sam sa bakom...": Preminuo deka malog Nikole, dečaci iz Loka izgubili svog najvećeg zaštitnika!
Telegraf 04.05.2026
Komšija upao u dvorište i pretio. Mali Nikola koji nakon majčine smrti i očevog odbacivanja živi sa mlađim bratom kod bake i deke u oronuloj kući bez osnovnih uslova za život u selu Lok, nadomak Titela, ostao je bez još jednog člana porodice. Deka koji… »
Vesti dana »
Koalicija za slobodu medija: VJT saopštenjem o "zvučnom topu" pokrenulo kampanju protiv medija i novinara
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
Otkazani razgovori SAD i Irana, eskalacija u Libanu, dogovoreno primirje
NIN pre 2 satajoš 60 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin pojeftinili za po tri dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 44 povezane
Sutra protest u Novom Sadu, štandovi u Kampusu i kod Limanske, bajkeri dolaze organizovano
Mašina pre 4 satijoš 9 povezanih
Edin Džeko se oglasio posle bolnog poraza: Tri reči su bile dovoljne da bace navijače u trans
Kurir pre 2 satajoš 56 povezanih