Povezane vesti
Dečaka koji je rasplakao Srbiju ponovo zadesila tragedija: Nikoli iz Titela umro najveći oslonac, ostao je sam sa bakom i…
Blic pre 25 dana
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Mali Nikola ostaje sam sa bakom": Preminuo deka dečaka koji je ujedinio Srbiju, oglasio se humanitarac Marko Nikolić
Mondo pre 25 dana
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Ostaje sam sa bakom...": Preminuo deka malog Nikole, dečaci iz Loka izgubili svog najvećeg zaštitnika!
Telegraf pre 25 dana
Komšija upao u dvorište i pretio. Mali Nikola koji nakon majčine smrti i očevog odbacivanja živi sa mlađim bratom kod bake i deke u oronuloj kući bez osnovnih uslova za život u selu Lok, nadomak Titela, ostao je bez još jednog člana porodice. Deka koji… »
Vesti dana »
Aleksić: Ko je zataškao ubistva navijača Velibora Đurića i pevačice Jelene Marjanović
Vreme pre 1 satjoš 36 povezanih
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 2 satajoš 31 povezana
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 1 satjoš 43 povezane