Povezane vesti
Dečaka koji je rasplakao Srbiju ponovo zadesila tragedija: Nikoli iz Titela umro najveći oslonac, ostao je sam sa bakom i…
Blic 04.05.2026
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Mali Nikola ostaje sam sa bakom": Preminuo deka dečaka koji je ujedinio Srbiju, oglasio se humanitarac Marko Nikolić
Mondo 04.05.2026
Nakon što su pretrpeli neizreciv bol zbog gubitka majke i odrastanja bez očeve ljubavi i podrške, malog Nikolu i njegovo bolesnog brata Borislava sada je zadesio još jedan udarac - deka koji im je, zajedno sa bakom, pružio utočište i jedini dom za koji… »
"Ostaje sam sa bakom...": Preminuo deka malog Nikole, dečaci iz Loka izgubili svog najvećeg zaštitnika!
Telegraf 04.05.2026
Komšija upao u dvorište i pretio. Mali Nikola koji nakon majčine smrti i očevog odbacivanja živi sa mlađim bratom kod bake i deke u oronuloj kući bez osnovnih uslova za život u selu Lok, nadomak Titela, ostao je bez još jednog člana porodice. Deka koji… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal - Ko si bre ti, za prijavu korupcije i zloupotreba funkcionera
N1 Info pre 24 minutajoš 30 povezanih
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Iz povorke slogani - "Smrt Americi", "Smrt Izraelu"
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih
Sunčano pre podne, popodne promenljivo oblačno – temperatura do 30 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 27 povezanih
„Novak u tenisu kao Mesi u fudbalu“: Đoković se danas sastaje sa Sinerom u polufinalu Vimbldona
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Pukao prozor na letu „Rajanera“ iz Soluna za Minhen, povređen državljanin Srbije (VIDEO)
Insajder pre 54 minutajoš 21 povezana