Повезане вести

УН у БиХ позива на хитну заштиту жена и дјеце након убиства у Сарајеву

УН у БиХ позива на хитну заштиту жена и дјеце након убиства у Сарајеву

Слободна Европа пре 1 дан
Уједињене нације у Босни и Херцеговини упозориле су да је нужно хитно дјеловање на заштитити жена и дјеце те спрјечавању насиља, након што је у Сарајеву убијена 41-годишња жена. Елма Годињак-Прусац убијена је 1. маја хицем… »
Супругу свирепо убио пред ћерком (5), па отео дете! Везао је креп-траком и пуцао јој у стомак: Туга у Сарајеву, познато када…

Супругу свирепо убио пред ћерком (5), па отео дете! Везао је креп-траком и пуцао јој у стомак: Туга у Сарајеву, познато када…

Блиц пре 6 сати
Убица је пре кривичног дела имао забрану приласка, али је наставио да је уходи и прети јој Елма је убијена пред својој петогодишњој ћерком, коју је Тарик након убиства отео Елма Годињак свирепо је убијена у сарајевском насељу… »
"Главу јој облепио са 20 слојева траке, отисак уха био на вратима" Муж свирепо убио жену пред ћерком: тужитељка открила…

"Главу јој облепио са 20 слојева траке, отисак уха био на вратима" Муж свирепо убио жену пред ћерком: тужитељка открила…

Курир пре 8 сати
Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномесечни притвор Тарику Прусцу који се сумњичи да је у петак у стану на Добрињи убио супругу Елму Годињак-Прусац. Притвор му је одређен због опасности да би осумњичени боравком на… »
Нови фемицид у БиХ: Убици бивше супруге одређен једномесечни притвор

Нови фемицид у БиХ: Убици бивше супруге одређен једномесечни притвор

Сербиан Невс Медиа пре 11 сати
Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномесечни притвор Тарику Прусцу, који се сумњичи да је у петак, 1. маја, у стану у насељу Добриња убио бившу супругу Елму Годињак-Прусац. Притвор му је одређен због опасности да би… »
Одређен притвор Тарику Прусцу: Убио бившу жену, па отео ћерку и одвео је на ћевапе

Одређен притвор Тарику Прусцу: Убио бившу жену, па отео ћерку и одвео је на ћевапе

Телеграф пре 11 сати
Тарику Прусцу, који се сумњичи за убиство Елме Прусац-Годињак у сарајевском насељу Добриња, одређен је једномесечни притвор одлуком Кантоналног суда у Сарајеву. Тужилаштво је 03.05.2026. године предложило одређивање… »
"Хтео сам да је застрашим" Срамна одбрана осумњиченог за убиство новинарке у Сарајеву, тужитељка изнела нове доказе: "Тукао…

"Хтео сам да је застрашим" Срамна одбрана осумњиченог за убиство новинарке у Сарајеву, тужитељка изнела нове доказе: "Тукао…

Блиц пре 13 сати
Суд је одбио захтев одбране за искључење јавности, наглашавајући интерес за транспарентност због броја случајева фемицида Према наводима, Елма је раније пријавила насиље, а осумњичени је био под мерама забране приласка, али… »
Шок на суду у Сарајеву! Завезао бившу жену, отео дете, па јој испалио метак у стомак, а сада се брани: Убица из Добриње…

Шок на суду у Сарајеву! Завезао бившу жену, отео дете, па јој испалио метак у стомак, а сада се брани: Убица из Добриње…

Курир пре 14 сати
Тарик Прусац, који је осумњичен за убиство Елме Годињак у Добрињи, обратио се данас Кантоналном суду у Сарајеву, наводец́и да му није била намера да је убије. - Жао ми је што се догодило, није ми била намера. Хтео сам да узмем… »

Вести дана »