Povezane vesti
Koncertni 3D film Bili Ajliš na Beldocsu: Muzika u trećoj dimenziji
Insajder pre 7 dana
BELDOCS saopštava da će jedno od najambicioznijih muzičko-filmskih ostvarenja poslednjih godina, koncertni 3D film Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D), u zajedničkoj režiji Džejmsa Kamerona (James Cameron) i Bili Ajliš (Billie… »
Bili Ajliš na Beldocsu – Muzika u trećoj dimenziji
Danas pre 7 dana
Jedno od najambicioznijih muzičko-filmskih ostvarenja poslednjih godina, koncertni 3D film Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D), u zajedničkoj režiji Džejmsa Kamerona i Bili Ajliš, biće prikazan premijerno srpskoj publici 22. maja… »
Bili Ajliš na Beldoksu: Premijera novog 3D koncertnog filma u Beogradu (video)
Blic pre 7 dana
Koncertni 3D film Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour biće premijerno prikazan srpskoj publici 22. maja u Cineplexxu u Ušću. Film je sniman na svetskoj turneji Bili Ajliš, sa posebnim naglaskom na nastupe u Mančesteru. Jedno od… »
Bili Ajliš na Beldocsu - muzika u trećoj dimenziji
Telegraf pre 7 dana
BELDOCS 2026 donosi koncertni film dobitnika Oskara® Bili Ajliš i Džejmsa Kamerona Jedno od najambicioznijih muzičko-filmskih ostvarenja poslednjih godina, koncertni 3D film Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D), u zajedničkoj… »
Vesti dana »
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Indijski premijer pozvao građane da godinu dana ne kupuju zlatni nakit
Danas pre 6 satijoš 1 povezana