Повезане вести

Најстарија певачица на Балкану (87) одржала последњи концерт, једва изашла са штапом: "Исплакао сам се..."

Најстарија певачица на Балкану (87) одржала последњи концерт, једва изашла са штапом: "Исплакао сам се..."

Телеграф пре 1 дан
Хрватска певачица Тереза Кесовија (87) након 60 година каријере опростила се публике, концертом који је одржала последњи у својој каријери. Она је опроштајни концерт одржала на Старом плацу у Сплиту, на којем је било много суза… »
Тереза Кесовија одржала опроштајни концерт: Дива једва изашла на сцену, нижу се емотивне поруке ВИДЕО

Тереза Кесовија одржала опроштајни концерт: Дива једва изашла на сцену, нижу се емотивне поруке ВИДЕО

Б92 пре 20 сати
Музичка дива некадашње Југославије, хрватска певачица Тереза Кесовија одржала је свој последњи, опроштајни концерт у Сплиту. Певачица Тереза Кесовија коју је и Европа умаптила по јединственом и раскошном гласу одржала је… »
(Видео) „Исплакао сам се...“ На сцену изашла са штапом, а сала у сузама Тереза Кесовија (87) одржала опроштајни концерт

(Видео) „Исплакао сам се...“ На сцену изашла са штапом, а сала у сузама Тереза Кесовија (87) одржала опроштајни концерт

Дневник пре 22 сата
Емоције, сузе и аплаузи обележили су вече које ће многи дуго памтити. Легендарна певачица Тереза Кесовија опростила се од публике после више од шест деценија на сцени, али призори са концерта покренули су и бројне реакције – од… »
(Фото) Тереза Кесовија (87) одржала свој последњи концерт: На сцену изашла са штапом, публика плакала

(Фото) Тереза Кесовија (87) одржала свој последњи концерт: На сцену изашла са штапом, публика плакала

Блиц пре 23 сата
Тереза се на сцени кретала уз помоћ штапа и емотивно се обратила публици, истичући жељу да се опрости песмом. Годинама се бори са губитком слуха, користи слушни апарат и научила је читати са усана. Након 60 година каријере… »

Вести дана »