Povezane vesti

"Nisam mogao da prihvatim da je mrtva": Desingerica o drami koju je preživeo kada su on i njegova žena imali saobraćajku

"Nisam mogao da prihvatim da je mrtva": Desingerica o drami koju je preživeo kada su on i njegova žena imali saobraćajku

Nova pre 8 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica svojevremeno je prošao kroz dramatično iskustvo koje mu je, kako kaže, promenilo pogled na život. Iako je od tog događaja prošlo nekoliko godina, uspomene na trenutke straha i neizvesnosti i dalje su veoma žive. U… »
"Bila je kao leš, mislio sam da je mrtva": Desingerica sa suprugom doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću

"Bila je kao leš, mislio sam da je mrtva": Desingerica sa suprugom doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću

Mondo pre 13 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica ispričao je detalje stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo sa suprugom Nevenom. Iako se saobraćajna nesreća dogodila pre nekoliko godina, jezivo iskustvo rerer ne može da zaboravi. Desingerica, koji je nedavno na… »
"Nevena je bila kao leš, mislio sam da je gotova" Desingerica se prisetio stravičnog udesa koji je imao sa suprugom: Ispričao…

"Nevena je bila kao leš, mislio sam da je gotova" Desingerica se prisetio stravičnog udesa koji je imao sa suprugom: Ispričao…

Kurir pre 13 sati
Treper i član žirija takmičenja " Pinkove zvezde" Dragomir Despić Desingerica prisetio se saobraćajne nezgode koju je svojevremeno doživeo sa suprugom Nevenom. Udes se dogodio pre nekoliko godina, ali sećanja na taj dan ne blede. - Jel moguće da sam… »
"Ona je bila kao leš" Desingerica ispričao stravičnu priču o udesu koji je doživeo sa suprugom Nevenom: Bila je oklembešena…

"Ona je bila kao leš" Desingerica ispričao stravičnu priču o udesu koji je doživeo sa suprugom Nevenom: Bila je oklembešena…

Kurir pre 19 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu pre nekoliko godina, a detalji tog događaja i dalje su mu veoma urezani u sećanje. On je ispričao da je u automobilu bio sa suprugom Nevenom kada su sleteli sa puta i završili u… »

Vesti dana »