Povezane vesti

Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom

Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom

Beta pre 8 sati
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »

Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »

Radio sto plus pre 7 sati
“Mislim da je vreme da se i mi u Evropi zapitamo šta nama treba od Ukrajine. Evropa ima dva miliona vojnika, Rusija 1,3 a Ukrajina 800.000. Treba da pitamo kako Ukrajina može da pomogne nama. Zato sam zagovornik njenog članstva u EU i NATO”, kazao je… »

Pravo u centar pre 8 sati
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »

Vesti dana »

Dan uživo: Dok čekamo izbore

Dan uživo: Dok čekamo izbore

N1 Info pre 5 satijoš 81 povezana
Stanković: Zadovoljan sam odnosom i pristupom

Stanković: Zadovoljan sam odnosom i pristupom

Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih
Ubici potvrđena kazna od 20 godina zatvora

Ubici potvrđena kazna od 20 godina zatvora

Politika pre 35 minutajoš 27 povezanih