Povezane vesti
Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom
Beta pre 22 dana
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »
Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom
Serbian News Media pre 22 dana
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Mislim da je vreme da se i mi u Evropi zapitamo šta nama treba od Ukrajine. Evropa ima dva miliona vojnika, Rusija 1,3 a Ukrajina 800.000. Treba da pitamo kako Ukrajina može da pomogne nama. Zato sam zagovornik njenog članstva u EU i NATO”, kazao je… »
Pravo u centar pre 22 dana
Vesti dana »
Nova havariju na „Rzavu“: Gubi se 70 litara vode u sekundi, u toku utvrđivanje uzroka
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 34 stepena, tokom noći prolazni pljuskovi
Insajder pre 3 satajoš 18 povezanih
Ukrajina raketama i dronovima napala Sevastopolj! Projektil udario u zgradu Centralne banke (video)
Kurir pre 46 minutajoš 14 povezanih