Povezane vesti
Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom
Beta pre 8 sati
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »
Predsednik Finske za to da Ukrajina uše u EU i NATO i pomogne Evropi vojnim iskustvom
Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Finske Aleksander Stub je danas u Pragu posle sastanka s predsednikom Češke Petrom Pavelom izjavio da je došlo vreme da se Evropa zapita kako njoj može da pomogne Ukrajina sa tako jakom armijom i iskustvima modernog ratovanja i založio se da i… »
Radio sto plus pre 7 sati
“Mislim da je vreme da se i mi u Evropi zapitamo šta nama treba od Ukrajine. Evropa ima dva miliona vojnika, Rusija 1,3 a Ukrajina 800.000. Treba da pitamo kako Ukrajina može da pomogne nama. Zato sam zagovornik njenog članstva u EU i NATO”, kazao je… »
Pravo u centar pre 8 sati
Vesti dana »
Otkrivena tajna operacija: "Iron Dome" presretao rakete iznad Emirata FOTO
B92 pre 30 minutajoš 93 povezane