Повезане вести

Јованов: Не сумњам да сви у СНС мисле да Вучић треба да буде премијер

Јованов: Не сумњам да сви у СНС мисле да Вучић треба да буде премијер

Нова пре 6 сати
Шеф посланичке групе владајуће Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов изјавио је данас, након што је новосадски одбор те странке предложио председника Србије Александра Вучића као кандидата за премијера на будућим… »
Јованов: Не сумњам да сви чланови СНС мисле да Вучић треба да буде премијер

Јованов: Не сумњам да сви чланови СНС мисле да Вучић треба да буде премијер

Недељник пре 6 сати
Шеф посланичке групе владајуће Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов изјавио је данас, након што је новосадски одбор те странке предложио председника Србије Александра Вучића као кандидата за премијера на будућим… »
Шешељ: Нико не зна какву ће одлуку о изборима донети Вучић

Бета пре 9 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да он као и нико у врху Српске напредне странке (СНС) не зна коју ће одлуку саопштити Александар Вучић о датуму одржавања ванредних парламентарних… »
Шешељ тврди да не зна кад ће избори

Шешељ тврди да не зна кад ће избори

Данас пре 9 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да он као и нико у врху Српске напредне странке (СНС) не зна коју ће одлуку саопштити Александар Вучић о датуму одржавања ванредних парламентарних… »

Глас Зајечара пре 9 сати

Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Шешељ је агенцији Бета казао да би изборе требало расписати за 12. или 19. јули ове године. „Не знам за када ће Вучић донети одлуку о расписивању избора, али поуздано знам да то не знају ни његови најближи сарадници из СНС-а… »

Радио сто плус пре 9 сати
Шешељ је агенцији Бета казао да би изборе требало расписати за 12. или 19. јули ове године. “Не знам за када ће Вучић донети одлуку о расписивању избора, али поуздано знам да то не знају ни његови најближи сарадници из СНС-а… »

Право у центар пре 9 сати
Шешељ је агенцији Бета казао да би изборе требало расписати за 12. или 19. јули ове године. „Не знам за када ће Вучић донети одлуку о расписивању избора, али поуздано знам да то не знају ни његови најближи сарадници из СНС-а… »

Вести дана »