Повезане вести

Хорор у ивањичком селу! Звер упала у домаћинство и ухватила свињу, па је одвукла у поток: Мештани сведочили страшном призору…

Хорор у ивањичком селу! Звер упала у домаћинство и ухватила свињу, па је одвукла у поток: Мештани сведочили страшном призору…

Курир пре 7 сати
ИВАЊИЦА - У ивањичком селу Будожеља дошло је до инцидента када је усред бела дана медвед упао у домаћинство и усмртио свињу. - Медвед је упао, ухватио свињу и одвукао у поток. Ми смо кренули за њим и из даљине смо видели… »
Драма у ивањичком селу Медвед усред дана ушао у домаћинство и заклао свињу: Мештани у страху

Драма у ивањичком селу Медвед усред дана ушао у домаћинство и заклао свињу: Мештани у страху

Блиц пре 8 сати
Напади медведа представљају вишегодишњи проблем у ивањичким селима Становници су уплашени за своју безбедност и за своје животиње У ивањичком селу Будожеља дошло је до инцидента када је усред бела дана медвед упао у… »
Улетео у двориште и одвукао свињу у поток! Медвед усред бела дана упао у домаћинство Драма у ивањичком селу: Заклао плен…

Улетео у двориште и одвукао свињу у поток! Медвед усред бела дана упао у домаћинство Драма у ивањичком селу: Заклао плен…

Дневник пре 8 сати
ИВАЊИЦА: У ивањичком селу Будожеља дошло је до инцидента када је усред бела дана медвед упао у домаћинство и усмртио свињу. Медвед је упао, ухватио свињу и одвукао у поток. Ми смо кренули за њим и из даљине смо видели како… »
Медвед усред бела дана упао у домаћинство: Заклао свињу и одвукао у поток, мештани ивањичког краја у страху

Медвед усред бела дана упао у домаћинство: Заклао свињу и одвукао у поток, мештани ивањичког краја у страху

Мондо пре 8 сати
У ивањичком селу Будожеља дошло је до инцидента када је усред бела дана медвед упао у домаћинство и усмртио свињу. "Медвед је упао, ухватио свињу и одвукао у поток. Ми смо кренули за њим и из даљине смо видели како дави… »
Зверина усред дана упала у домаћинство, уследила сцена из хорор филмова! Страх међу мештанима ивањичког села

Зверина усред дана упала у домаћинство, уследила сцена из хорор филмова! Страх међу мештанима ивањичког села

Телеграф пре 8 сати
У ивањичком селу Будожеља дошло је до инцидента када је усред бела дана медвед упао у домаћинство и усмртио свињу. - Медвед је упао, ухватио свињу и одвукао у поток. Ми смо кренули за њим и из даљине смо видели како дави… »

Вести дана »