Povezane vesti
Horor u ivanjičkom selu! Zver upala u domaćinstvo i uhvatila svinju, pa je odvukla u potok: Meštani svedočili strašnom prizoru…
Kurir pre 23 dana
IVANJICA - U ivanjičkom selu Budoželja došlo je do incidenta kada je usred bela dana medved upao u domaćinstvo i usmrtio svinju. - Medved je upao, uhvatio svinju i odvukao u potok. Mi smo krenuli za njim i iz daljine smo videli kako davi životinju i… »
Drama u ivanjičkom selu Medved usred dana ušao u domaćinstvo i zaklao svinju: Meštani u strahu
Blic pre 23 dana
Napadi medveda predstavljaju višegodišnji problem u ivanjičkim selima Stanovnici su uplašeni za svoju bezbednost i za svoje životinje U ivanjičkom selu Budoželja došlo je do incidenta kada je usred bela dana medved upao u domaćinstvo i usmrtio svinju. -… »
Medved usred bela dana upao u domaćinstvo: Zaklao svinju i odvukao u potok, meštani ivanjičkog kraja u strahu
Mondo pre 23 dana
U ivanjičkom selu Budoželja došlo je do incidenta kada je usred bela dana medved upao u domaćinstvo i usmrtio svinju. "Medved je upao, uhvatio svinju i odvukao u potok. Mi smo krenuli za njim i iz daljine smo videli kako davi životinju i kreće da je… »
Uleteo u dvorište i odvukao svinju u potok! Medved usred bela dana upao u domaćinstvo Drama u ivanjičkom selu: Zaklao plen…
Dnevnik pre 23 dana
IVANjICA: U ivanjičkom selu Budoželja došlo je do incidenta kada je usred bela dana medved upao u domaćinstvo i usmrtio svinju. Medved je upao, uhvatio svinju i odvukao u potok. Mi smo krenuli za njim i iz daljine smo videli kako davi životinju i kreće… »
Zverina usred dana upala u domaćinstvo, usledila scena iz horor filmova! Strah među meštanima ivanjičkog sela
Telegraf pre 23 dana
U ivanjičkom selu Budoželja došlo je do incidenta kada je usred bela dana medved upao u domaćinstvo i usmrtio svinju. - Medved je upao, uhvatio svinju i odvukao u potok. Mi smo krenuli za njim i iz daljine smo videli kako davi životinju i kreće da je… »
Vesti dana »
Partizan osvojio titulu: Navijači na teren bacali petarde, meč prekinut, Vojvodina odbila da se vrati
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 34 povezane
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 8 minutajoš 30 povezanih
Nafta pojeftinila zbog nade u ponovno otvaranje Ormuskog moreuza
Radio 021 pre 53 minutajoš 24 povezane
Ima li Kecmanović problem sa Novakom? Danas je otklonio i tu dilemu!
Sportske.net pre 1 satjoš 56 povezanih