Povezane vesti

U Donjoj Gušterici na Kosovu grupa albanskih mladića pretukla Srbina

U Donjoj Gušterici na Kosovu grupa albanskih mladića pretukla Srbina

Radio 021 pre 26 dana
Nepoznata grupa albanskih mladića fizički je napala danas pre podne Miroslava Gudžića iz Dobrotina, sa kojim se susrela na putu za Donju Guštericu kod Lipljana, videvši ga u automobilu srpskih tablica. Gudžić je završio u bolnici u Gračanici gde mu je… »
Kancelarija: Napad na Gudžića pokazatelj pogoršane bezbednosne situacije na KiM

Kancelarija: Napad na Gudžića pokazatelj pogoršane bezbednosne situacije na KiM

RTV pre 26 dana
BEOGRAD - Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je napad na Miroslava Gudžića koji se dogodio danas u Donjoj Gušterici, kada je povređena i zaposlena u lokalnoj ambulanti, ističući da je reč o još jednom etnički motivisanom incidentu koji je… »
Kancelarija za KiM: Pretučen Srbin u Donjoj Gušterici, povređena i radnica koja mu je pomagala

Kancelarija za KiM: Pretučen Srbin u Donjoj Gušterici, povređena i radnica koja mu je pomagala

NIN pre 26 dana
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju osudila je današnji napad na Miroslava Gudžića u Donjoj Gušterici na Kosovu kada ga je, prema sopstvenom svedočenju, u krugu ambulante u tom srpskom mestu pretukla grupa Albanaca. Povrede je zadobila i… »
Kancelarija za KiM osudila napad na Srbina od strane Albanaca: Reč je o još jednom pokazatelju pogoršane bezbednosne situacije…

Kancelarija za KiM osudila napad na Srbina od strane Albanaca: Reč je o još jednom pokazatelju pogoršane bezbednosne situacije…

Kurir pre 26 dana
Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je napad na Miroslava Gudžića u Donjoj Gušterici, ističući da je reč o još jednom pokazatelju pogoršane bezbednosne situacije u srpskim sredinama i podizanja međuetničkih tenzija. Njihovo saopštenje prenosimo u… »
Kancelarija za KiM osudila napad u Donjoj Gušterici: "Novi etnički napad na Srbe"

Kancelarija za KiM osudila napad u Donjoj Gušterici: "Novi etnički napad na Srbe"

B92 pre 26 dana
Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je napad na Miroslava Gudžića koji se dogodio danas u Donjoj Gušterici, kada je povređena i zaposlena u lokalnoj ambulanti. Oni su ostakli da je reč o još jednom etnički motivisanom incidentu koji je pokazatelj… »
Teror na Kosovu: Pretučen Srbin - psovali mu "srpsku majku"!

Teror na Kosovu: Pretučen Srbin - psovali mu "srpsku majku"!

Pravda pre 26 dana
Miroslav Gudžić pretučen je danas u mestu Donja Gušterica na Kosovu i Metohiji i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a u pokušaju da ga zaštiti povrede je zadobila i radnica ove ustanove koja je takođe… »
"Tuklo me njih 5-6, psovali su mi srpsku majku" Srbin brutalno pretučen na KiM, napadnuta i zaposlena u Domu zdravlja: Video…

"Tuklo me njih 5-6, psovali su mi srpsku majku" Srbin brutalno pretučen na KiM, napadnuta i zaposlena u Domu zdravlja: Video…

Kurir pre 26 dana
Miroslava Gudžića iz Dobrotina pretukla je danas grupa nepoznatih napadača u Donjoj Gušterici, nakon čega je završio u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici. Kako je ispričao, u pokušaju da izbegne incident, sklonio se u… »
Grupa albanskih mladića pretukla Srbina u Donjoj Gušterici, povređena i zdravstvena radnica

Grupa albanskih mladića pretukla Srbina u Donjoj Gušterici, povređena i zdravstvena radnica

RTS pre 26 dana
Nepoznata grupa albanskih mladića fizički je napala danas pre podne Miroslava Gudžića iz Dobrotina, sa kojim se susrela na putu za Donju Guštericu kod Lipljana, videvši ga u automobilu srpskih tablica. Gudžić je završio u bolnici u Gračanici gde mu je… »
Srbin pretučen kod Lipljana, povređena i radnica Doma zdravlja: "Psovali su mi srpsku majku"

Srbin pretučen kod Lipljana, povređena i radnica Doma zdravlja: "Psovali su mi srpsku majku"

Newsmax Balkans pre 26 dana
Miroslava Gudžića iz Dobrotina pretukla je grupa nepoznatih napadača u Donjoj Gušterici, nakon čega je završio u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici. Kako je ispričao za Kosovo Online, u pokušaju da izbegne incident… »
Srbin napadnut kod Lipljana, povrede zadobila i radnica Doma zdravlja: "Psovali su mi srpsku majku"

Srbin napadnut kod Lipljana, povrede zadobila i radnica Doma zdravlja: "Psovali su mi srpsku majku"

Newsmax Balkans pre 26 dana
Miroslava Gudžića iz Dobrotina pretukla je grupa nepoznatih napadača u Donjoj Gušterici, nakon čega je završio u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici. Kako je ispričao za Kosovo Online, u pokušaju da izbegne incident… »
Pretučen Srbin na Kosovu i Metohiji, povrede zadobila i radnica doma zdravlja

Pretučen Srbin na Kosovu i Metohiji, povrede zadobila i radnica doma zdravlja

B92 pre 26 dana
Miroslav Gudžić iz Dobrotina u AP KiM pretučen je u mestu Donja Gušterica i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru, a u pokušaju da ga zaštiti povrede je zadobila i radnica ove ustanove koja je takođe hospitaliizovana. Gudžić, čije je stanje… »
Krvnički pretučen Srbin na KiM: "Psovali su mi majku srpsku, nikad u životu nisam video toliko mržnje"

Krvnički pretučen Srbin na KiM: "Psovali su mi majku srpsku, nikad u životu nisam video toliko mržnje"

Telegraf pre 26 dana
Miroslava Gudžića iz Dobrotina pretukla je danas grupa nepoznatih napadača u Donjoj Gušterici, nakon čega je završio u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici. Kako je ispričao, u pokušaju da izbegne incident, sklonio se u… »
U Donjoj Gušterici pretučen Srbin, povrede zadobila i radnica doma zdravlja

U Donjoj Gušterici pretučen Srbin, povrede zadobila i radnica doma zdravlja

RTV pre 26 dana
GRAČANICA - Miroslav Gudžić iz Dobrotina kod Lipljana u AP Kosovo i Metohija pretučen je danas u mestu Donja Gušterica i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a u pokušaju da ga zaštiti povrede je… »
Na Kosovu pretučen Miroslav Gudžić, napadnuta i zaposlena u Domu zdravlja: "Tuklo me njih pet-šest, psovali mi srpsku majku"…

Na Kosovu pretučen Miroslav Gudžić, napadnuta i zaposlena u Domu zdravlja: "Tuklo me njih pet-šest, psovali mi srpsku majku"…

Blic pre 26 dana
Gudžić veruje da je motiv napada to što je Srbin i što vozi automobil sa srpskim tablicama Oboje povređenih su zbrinuti u KBC Priština u Gračanici, a policija vodi istragu o slučaju Miroslava Gudžića iz Dobrotina pretukla je danas grupa nepoznatih… »

Sputnik pre 26 dana
Miroslav Gudžić iz Dobrotina kod Lipljana u AP Kosovo i Metohija pretučen je danas u mestu Donja Gušterica i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a u pokušaju da ga zaštiti povrede je zadobila i… »
"Psovali su mi srpsku majku": Miroslav Gudžić iz Dobrotina pretučen u Donjoj Gušterici nakon saobraćajnog sukoba

"Psovali su mi srpsku majku": Miroslav Gudžić iz Dobrotina pretučen u Donjoj Gušterici nakon saobraćajnog sukoba

Euronews pre 26 dana
Miroslav Gudžić iz Dobrotina kod Lipljana u AP Kosovo i Metohija pretučen je danas u mestu Donja Gušterica i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a u pokušaju da ga zaštiti povrede je zadobila i radnica… »

Vesti dana »