Povezane vesti

Srpska pevačica se dva puta razvodila od istog muža. Otkrila detalje iz spavaće sobe, evo šta nije mogla da izdrži: "Pukla sam…

Srpska pevačica se dva puta razvodila od istog muža. Otkrila detalje iz spavaće sobe, evo šta nije mogla da izdrži: "Pukla sam…

Blic pre 6 dana
Nakon razlaza, Jelena je shvatila da i dalje ima osećanja prema bivšem mužu, pa su se 2020. pomirili i godinu kasnije dobili još jednu ćerku. Međutim, par se 2022. godine ponovo razveo zbog problema u braku, gde je Jelena istakla da su svi tereti i… »
Dva puta se udavala i razvodila od istog čoveka: Pevačica se posle drugog razvoda zahvaljivala Bogu što je kraj: Pukla sam sa…

Dva puta se udavala i razvodila od istog čoveka: Pevačica se posle drugog razvoda zahvaljivala Bogu što je kraj: Pukla sam sa…

Kurir pre 6 dana
Pevačica Jelena Gerbec čak je dva puta bila u braku sa muzičarem Vladom Đorđevićem, ali uprkos pokušajima, njihov odnos nije opstao. Par se venčao 2016. godine, potom su se razveli i brzo nakon toga, pevačica je sa ćerkom otišla da živi kod roditelja… »
Dva puta se razvodila od istog muža! Pevačica otkrila zbog čega je brak pukao: Spavali smo u odvojenim sobama!

Dva puta se razvodila od istog muža! Pevačica otkrila zbog čega je brak pukao: Spavali smo u odvojenim sobama!

Telegraf pre 6 dana
Pevačica Jelena Gerbec iskreno je govorila o turbulentnom odnosu sa bivšim suprugom Vladom Đorđevićem, sa kojim je čak dva puta pokušala da spase brak, ali bez uspeha. Njih dvoje venčali su se 2016. godine, međutim ubrzo je usledio prvi razvod, nakon… »

Vesti dana »